Lev a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátelé

Lev a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátelé
Není snadné se stát vašim blízkým přítelem. Rádi si vybíráte a také rádi vedete, jak uvádí ve své knize Roy Gillett. Pokud už k sobě někoho pustíte, bude vás milovat a vy ho zahrnete svou velkorysostí a pozorností. Pamatujte však, že někdy musíte i vy dát svým přátelům prostor.

Blíženci

Věčné mládí Blíženců jen podporuje vaši hravou náladu. Budete se spolu chovat jako dvě rozjařené děti. Záchvaty smíchu a nekonečné štěbetání kamaráda v Blížencích vás zcela ovládne. Vy jej zase ohromíte svou kreativitou. Přítomnost toho druhého vám pomáhá pochopit ze života mnohem víc než když jste odděleni. 

Váhy

Přátelství s Váhami obohatí váš život více než si dovedete představit. Oba milujete život a jste velmi optimističtí. Vy jste fascinováni inteligencí Vah a ty zase zbožňují vaši vřelost a velkorysost. Vaše povahy jsou opravdu odlišné, a možná proto se tak skvěle doplňujete. Váhy vám dávají přednost ve vedení a vy zase obdivujete jejich rozvahu a klid. Jako přátelé se od sebe můžete učit vzájemnému respektu a vytvořit tak přátelství na celý život. 

Beran

Toto přátelství ohnivých znamení je vztahem vřelým a trvalým. Když jste spolu, vtipy se stávají zábavnějšími, jídlo chutnějším a volný čas je beze zbytku naplněn. Společně dokážete zažít tolik zábavy, že jste schopni přehlédnout vzájemnou podobnost, touhu po moci a královském trůně. 

Střelec

Střelec není nikde a nikdy včas, což vás může poněkud dráždit. Ale přesto vás jejich okouzlující společnost dostane natolik, že na všechny prohřešky svého přítele hned zapomenete. Dokážete se navzájem snadno rozesmát chytlavými poznámkami a absurdními vtipy. Navzájem si poskytnete vedení v oblastech, které ten druhý neovládá. Střelec vám otevře svět netušených možností a vy jej zase naučíte, jak zacházet s penězi.  

Střelec není nikde a nikdy včas, což vás může poněkud dráždit. Ale přesto vás jejich okouzlující společnost dostane natolik, že na všechny prohřešky svého přítele hned zapomenete.

Ryby

Nikdo neocení vaši pozornost a ochranitelskou povahu více než Ryby. Křehké Ryby ve vás ještě více probouzí vaši vůdčí roli, což vám velmi lichotí. I Ryby o vás dokáží svým způsobem pečovat. Jsou vždy připraveny s otevřenou náručí a horkým šálkem čaje. Někdy vás může vyvádět z míry jejich roztržitost a nápadná nedokonalost. Svobodomyslné Ryby se zase mohou pozastavovat nad vaší majetnickou povahou. 

Lev

Naprostý soulad, porozumění a schopnost se spolu bavit za každé okolnosti, vás čeká s kamarádem stejného znamení. Pokud dokážete navzájem tolerovat svou touhu po moci a převedete ji do lehké nadsázky, čeká vás láskyplné přátelství klidně na celý život. 

Zdroj: