Partnerský horoskop na týden od 3. ledna: Berani upevní svůj vztah, zatímco Střelci mohou propadnout své lehkovážnosti

Partnerský horoskop na týden od 3. ledna: Berani upevní svůj vztah, zatímco Střelci mohou propadnout své lehkovážnosti
Pokud váš vztah ovládly komunikační problémy, mohly by v tomto týdnu vést k průlomu nebo ukončení vztahu. Přečtěte si, jak je bude řešit každé ze znamení.

Beran

Tento týden toho můžete udělat mnoho pro upevnění svého partnerského vztahu. Zůstaňte za každou cenu trpěliví k sobě i k druhým. Láska není závod, tak zpomalte a vychutnejte si každou vzácnou chvíli se svou druhou polovičkou.

Býk

Rádi byste se ve svém milostném životě posunuli vpřed, avšak se začátkem roku máte tendenci se stále ohlížet zpět. Co vás drží v minulosti, Býci? Najděte kořen problému, odpusťte a jděte dál.

Blíženci

Jste připraveni překonat vztahové problémy uplynulých týdnů. Každý rozhovor s vaší láskou vás posouvá dál. Díky všem partnerským kotrmelcům se měníte ve vyzrálejší osobnost. Jen nikam nespěchejte a pamatujte, že vše má svůj čas.

Rak

Váš vztah může ovládnout zmatek a nejistota, ale nebojte se, vše je pouze přechodné. Nevěnujte pozornost svým domněnkám. Spíš než abyste se doma užírali přemýšlením nad tím, co se vůbec nestalo nebo co je již minulostí, udělejte pro svého partnera něco dobrého.

Lev

Tento týden může být vaše pozornost trochu roztříštěná. S trochou trpělivosti se však proměníte ve výborného posluchače. Vaše láska se vám může svěřit se svými starostmi a ubezpečit vás o síle vašeho vztahu. 

Panna

Postavit se svým nejhlubším problémům v milostném životě není vůbec snadné, ale tento týden se vám může dostat odměny za vaši usilovnou práci. Konverzace v partnerství by již měla plynout volněji než v uplynulých týdnech.

Váhy

Pro dlouhodobý vztah je nezbytné vytvořit si zdravý prostor pro svůj osobní život. Odolejte nutkání svému milému stále volat a psát, když právě nejste spolu a vychutnejte si také čas jen sami pro sebe.

Štír

V partnerském vztahu se nyní můžete cítit trochu jako vězeň za mřížemi. Nebuďte na sebe přísní, povolte ten tlak a dovolte své zvědavosti, aby prozkoumala vaše emoce. Negativní energie zvítězí, pouze když jí to dovolíte. 

Střelec

Tento týden o svých činech moc nepřemýšlíte. Váš partner vám může dát najevo nesouhlas s vaším lehkovážným jednáním. Možná se budete cítit ublíženě. Až největší emoce ustoupí, připusťte si své chyby a své chování pokud možno napravte.

Kozoroh

Novoluní ve vašem znamení vás přiměje přehodnotit některé situace, kterých jste byli účastni. Máte sílu postavit se za své emocionální potřeby a jít si za svým štěstím. Tento týden vám dává šanci rozhodnout se pro změnu, která je nutná.

Vodnář

Vaše intuice se tento týden zesílí. Snadno se naladíte na své srdce, o to intenzivněji můžete vnímat své potřeby. Budete-li chtít, lehce naleznete nová řešení vašich vztahových problémů.

Ryby

Máte chuť oddat se uměleckým činnostem jako je hudba, zpěv nebo výtvarno. Pozvěte svou drahou polovičku a poslouchejte spolu oblíbenou hudbu, pusťte si zajímavý film nebo se vypravte do galerie výtvarného umění.

 

Zdroj: