Štír a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Štír a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Jste mocným znamením, náladoví, opravdoví a neuvěřitelně sexy. Málokdo vám dokáže odolat. Avšak my víme, že toužíte po velké lásce na celý život. Podívejte se s kým můžete počítat v dlouhodobém vztahu.

Panna

Panna vás přitahuje stabilitou a jistotou, vy jí zase imponujete svou tajemností a vytrvalostí. Váš vztah bude nabitý vášní a vzájemnou ohleduplností. Aby to však fungovalo, budete se muset naučit odlišný jazyk vašeho partnera. Žabomyší kritičnost Panny s vámi může pěkně zamávat. 

Rak

S Rakem patříte oba mezi vodní znamení, a tak vaše partnerství bude velmi emocionální a pravděpodobně i hluboké. Budete si skvěle rozumět i beze slov. Vašemu vztahu nebude chybět vzájemná úcta a porozumění. Budování útulného domova se může stát vašim společným záměrem. Rak touží po domácím bezpečí a vy se snažíte vytvořit skutečné zázemí klidu a soukromí. Jediné, co vás dva může ohrozit, je plíživá žárlivost. 

Zdroj: Autor: Elizaveta Starkova / Shutterstock

Kozoroh

Tento vztah se často vyvine z dlouhodobého přátelství, k překvapení obou jiskra přeskočí nečekaně. Kozoroh je stejně jako vy silná osobnost, jež si jde přímo a neústupně za svým cílem. I přestože jste velmi rozdílné povahy, máte pro sebe navzájem pochopení. Váš vztah bude den ode dne silnější. Nesklouznete-li k slovnímu přetahování, bude z vás silný a mocný pár. 

Ryby

Jako by vás dva spojovala nějaká tajemná síla, od prvního pohledu víte, že patříte k sobě. Váš vztah bude zrát velmi pomalu, ale budete-li trpěliví, může se z vás stát sladěný a spokojený pár. Rozumíte si i beze slov, víte, co od sebe očekávat a čím se překvapit, aby ten druhý byl ještě spokojenější. Oba jste velmi emotivní, proto je vaším úkolem do vztahu vnést více rozumu. 

Blíženci

Je určitá možnost, že vy dva se najdete, ale snadné to mít rozhodně nebudete. Na Blížencích vás fascinuje jejich roztržitost a proměnlivost, Blíženci zase ocení váš smysl pro humor. Oba milujete neobvyklé věci a spojuje vás touha po dobrodružství. Vaše partnerství bude také jedno velké dobrodružství a nudit se spolu opravdu nebudete. 

Býk

Váš vztah bude nabitý energií a vášní, přitahuje vás živočišnost a naprostá odlišnost. Oba můžete být trochu panovační, nemáte totiž rádi, když vám kdokoli mluví do života. Naučíte-li se respektovat a necháte-li občas toho druhého vyhrát, můžete tvořit šťastný pár na dlouhá léta. 

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o daném páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce.  

Zdroje: