Horoskop na srpen: Berani vzhůru za dobrodružstvím, Lvi přijdou na nové nápady a Vodnáři zatočí se zlozvyky

Horoskop na srpen: Berani vzhůru za dobrodružstvím, Lvi přijdou na nové nápady a Vodnáři zatočí se zlozvyky
Léto je v plném proudu a vy se rozhodujete, co podniknout v srpnu? Podívejte se, co vám radí hvězdy.

Beran

Zpomalte a užívejte si prázdniny se vším, co k pohodovému létu patří. Věnujte se svým koníčkům a aktivitám, které vám vyplavují adrenalin. Nové zážitky vás volají, ať už je to dobrodružství daleko od domova nebo romantický výlet za rohem, čekají vás radostné chvíle.

Býk

Můžete mít potřebu věnovat se více rodině a vyhradit si čas na soukromé věci. Je čas ukázat vašim blízkým, co pro vás znamenají a jak si jich vážíte. Pokud v srpnu plánujete rodinnou dovolenou, dopřejte si hodně společného času.

TIP: vždy aktuální horoskop

Blíženci

Do půli srpna budete hýřit nápady, bavit se a laškovat. Ke konci měsíce však bude lepší, když strávíte nějaký čas o samotě nebo jen s rodinou. Může se objevit nějaké tajemství nebo zajímavost, o které jste neměli žádné tušení.

Rak

Méně je nyní více, proto upřednostněte kvalitu před kvantitou. Může se objevit nová spolupráce, zajímavá nabídka nebo investice. Dejte si pozor, abyste se nevrátili k některým starým zlozvykům.

Lev

Všechno nejlepší, Lvi! Narozeninový měsíc vás zastihne v plné síle, pravděpodobně uprostřed přátelského reje nebo na dovolené s rodinou. Při odpočinku a oslavách dostanete nové nápady. Určitě si je zapisujte, mohou se vám později hodit.

Panna

Můžete mít méně energie, což vás může nepříjemně překvapit. Pokud si dopřejete chvíli odpočinku, rychle se zase vrátíte do svého živlu. Kdy jste si naposledy přečetli nový román? Vytáhněte si houpací síť či lehátko a relaxujte. 

Váhy

Je čas na spolupráci, Váhy. Naplánujte rodinnou oslavu, kam pozvete i vzdálené příbuzné nebo navrhněte nový projekt v práci. Ke konci měsíce myslete více na odpočinek. Dopřejte si umělecké zážitky a společnost dobrých přátel.

Štír

Právě teď je ta správná chvíle, abyste si vytvořili plán a vyřídili ty nejnutnější úkoly. Pohánět vás bude odhodlání a silná vůle. Postupnými kroky směřujte k velké vizi a za pár měsíců uvidíte, jak jste pokročili. 

Střelec

Užívejte si odpočinku a relaxačních aktivit. Cítíte-li nutkání cestovat, učit se a posouvat hranice možného, pusťte se do toho. Tato neomezená energie vyhovuje vašemu temperamentu. Na konci měsíce se budete více soustředit na své plány a cíle. 

Kozoroh

V srpnu se vám bude dařit po všech stránkách. Úspěšně budete realizovat vaše plány, ať už se týkají dovolené nebo pracovní oblasti. Nezapomeňte na odpočinek a vyhraďte si také čas jen pro sebe.

Vodnář 

Potřebujete-li se zbavit špatných návyků, je právě nyní vhodné období ke změnám. Dostanete mnoho užitečných informací, které by vám mohly pomoci se pohnout z místa. Dělejte menší kroky, ale udržujte stále stejný směr. 

Ryby

Měsíc srpen vás vybízí, abyste se soustředili na pracovní rutinu, zdraví a péči o sebe. Preferujte důležité úkoly, i když se mohou zdát trochu nudné, dlouhodobě se vám to vyplatí. Stanovte si dosažitelné cíle a těch se zuby nehty držte. 

Zdroje: