Váhy a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Váhy a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Jste obdařené smyslem pro krásu a vášeň. Ten, kdo vám padne do náruče na vás zřejmě nikdy nezapomene. Ve společnosti jste jako doma a o nápadníky nemáte nouze. I přestože jste navenek koketní, uvnitř toužíte po lásce na celý život.

Blíženci

Na prvním rande spolu strávíte hodiny nekonečným štěbetáním. Oba jste intelektuálně zaměření a zajímá vás vše od posledních trendů až po lidové tradice. Dokážete se spolu skvěle bavit a pořádat společenské akce pro široké okolí. Středobodem vyzrálého vztahu Vah a Blíženců může být tolerance a velká míra svobody. 

Lev

Jste pro sebe jako stvoření. Vy dokážete Lvy obklopit krásnými věcmi, lichotkami a svou okouzlující společností, Lvi se o vás zase se vší láskou postarají. Pro okolí jste obdivuhodný pár. Na prvním místě však pro vás musí být vždy upřímnost, s čímž můžete mít někdy velký problém. 

Zdroj: Autor: Roman Samborskyi / Shutterstock

Lvi se o vás zase se vší láskou postarají. Pro okolí jste obdivuhodný pár.

Střelec

Ke Střelci vás přitahuje vášeň a spontánnost. Oba jste optimističtí, jste rádi mezi lidmi a milujete dobrodružství. Sdílíte stejný smysl pro humor a prostou radost ze života. Váš vztah bude provázet radost a lehkost, kterou snadno nakazíte vaše okolí. Váš společný život rozhodně nebude jednotvárný.

Vodnář

Oba dva toužíte po milenci, který bude zároveň vaším nejlepším přítelem. Jelikož máte hodně společného a jste skvělí komunikátoři, tento vztah bude skvělou příležitostí něco takového uskutečnit. Vodnář vás obohatí originálními myšlenkami a vy jej zase okouzlíte přirozenou jemností a smyslem pro krásu. Pokud uletí ke svému filozofování, dokážete ho opět uzemnit třeba dobrým vtipem.

Váhy 

Jste oba atraktivní, společenští a elegantní. Rádi se zamilováváte a děláte druhého šťastným. Do svého vztahu dáte všechnu svou energii, ale brzy se můžete vyčerpat. Něco vám přece jen může chybět, jelikož pohled do zrcadla může být dlouhodobě vyčerpávající. Jste pro sebe navzájem dokonalí, ale to vás může začít po nějaké době nudit. 

Kozoroh

Svým půvabem a jemností Kozoroha doslova fascinujete, ale zároveň může být zmatený vaší nerozhodností a nestálostí. Kozoroh si je totiž svými záměry většinou jistý, soustředí se především na svou kariéru a zábavě nedává takový prostor. Vy mu ukážete, že život může být daleko pestřejší a veselejší. Kozoroh vás zase seznámí s řádem a láskou k povinnostem. Tak se Váhy nelekněte, můžete se vzájemně hodně přiučit. 

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce.  

Zdroje: