Partnerský horoskop na srpen: Koho čeká romantika a vášeň a kdo se bude utápět v hádkách

Partnerský horoskop na srpen: Koho čeká romantika a vášeň a kdo se bude utápět v hádkách
Zjistěte, jak si váš vztah povede v měsíci poháněným Lvem. Čeká vás letní románek nebo vášnivé hádky?

Beran

Svou pozornost věnujte všem milým potěšením, na které si ve vztahu jen těžko hledáte čas. Co třeba vzájemná olejová masáž nebo večerní procházka? Pokud přece jen dojde k hádce, nenechte se ovlivnit názory jiných lidí a věc si vyjasněte mezi čtyřma očima.

Býk

Pokud s partnerem během tohoto měsíce strávíte dostatek času, můžete se vyhnout zbytečným hádkám. Zkuste si každý večer najít pár minut času a popovídat si o tom, co jste během dne zažili. I chvilka dokáže zázraky.

Blíženci

Tento měsíc si užijete romantiku, ale také dostatek vášně. Ke konci měsíce to mezi vámi může nepříjemně jiskřit, ale necháte-li partnerovi dostatek prostoru pro jeho vlastní názory, zavládne u vás opět harmonie.

TIP: máte rádi horoskopy?

Rak

Jste-li svému partnerovi za něco vděční, napište mu to. Buďte originální a vytvořte krásné přání, které váš milovaný najde po cestě do práce. Z obyčejných momentů si dělejte vzácné okamžiky. Vzpomínky na šťastné chvíle vás podrží v dalších měsících.

Lev

Se svým partnerem prožijete krásnou, romantickou dovolenou. Pokud jste na začátku vztahu, tento měsíc se vaše láska hodně prohloubí. Jste-li spolu delší dobu, milostný vztah může znovu rozkvést. 

Panna

Můžete se zaseknout na drobnostech jako je množství jídla sbaleného na dovolenou nebo jakou trasou se na výletě vydáte. Pokud se rozhodnete soustředit na dobré vlastnosti toho druhého, můžete tyto konflikty snadno přejít nebo jejich energii nasměrovat do ložnice.

Váhy

Pravděpodobně budete řešit nějaké větší problémy. Dříve než se pustíte do partnerské diskuze, poskytněte si dostatek času k tomu, abyste si mohli věci v klidu promyslet. Uvidíte, že se problém vyřeší snáze, než jste si mysleli.

Štír

Tento měsíc budete potřebovat hodně vzájemného pochopení a porozumění. Buďte si nablízku a důvěřujte jeden druhému. Zahoďte falešné domněnky, které by vás mohly negativně ovlivnit a raději si spolu více povídejte. 

Střelec

Může být pro vás náročné zvládnout některá partnerova očekávání. Nedorozumění se můžete vyhnout včasnou komunikací a vytyčením si společných cílů. 

Kozoroh

Váš partnerský vztah se v tomto měsíci může pozitivně prohloubit. Věnujte jeden druhému dostatek smysluplného času. Buďte si nablízku, když to ten druhý potřebuje. Mohou se vyskytnout i nějaké hádky, ale pokud si na sebe najdete čas, snadno je vyřešíte. 

Vodnář 

V tomto měsíci vás zasáhne vášeň, napětí a žárlivost. Dříve než na svého milého vyletíte, běžte si zaběhat nebo se vybrečte do polštáře. Směrujte svou energii do trvalých hodnot. Manželský sex nemusí být tak nudný, jak se někdy může zdát. 

Ryby

Vaše partnerství bude v srpnu na vzestupu. Jste-li spolu dlouho, možná se objeví nějaká nová zpráva, kterou potřebujete své lásce říct. V čerstvém vztahu může dojít k vážnějším rozhodnutím, která mohou ovlivnit vaši budoucnost.

Zdroje: