Vodnář a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Vodnář a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
S vámi se člověk opravdu nenudí. Jste výborným společníkem, který se dokáže bavit na jakékoli téma. O nápadníky nemáte nouzi, ale na toho pravého si musíte nějakou dobu počkat. Nezávislost a svobodu, kterou k životu nutně potřebujete, vám dokáže dát pouze hrstka vyvolených.

Beran

Na Beranech vás přitahuje jejich spontánnost a bezstarostný přístup k životu. Berani zase těží z vaší myšlenkové volnosti. Oba si ceníte nezávislosti, jež mezi vámi výborně funguje, protože žádný z vás toho druhého výrazně neomezuje. Dokážete být velmi tvrdohlaví, ale vy jste více nad věcí, takže zpravidla ustoupíte. Pokud se vám to podaří, stanete se oslnivým párem, který odolá i těžkým životním zkouškám.  

Blíženci

Dokážete ocenit Blížencovy nápady a rádi se chopíte jejich realizace. To co Blíženec vymyslí, vy dokáže rychle uvést do praxe. Blížence ohromíte svou všestranností a širokým rozhledem. Oba jste vzdušné znamení a potřebujete dostatek svobodného prostoru. Vzájemně si ustoupit a vyhovět svým požadavkům vám však nečiní žádný problém. Jedině vaše tvrdohlavost může Blížence trochu potrápit. 

Zdroj: Autor: AS Inc / Shutterstock

Váhy

Oba dva toužíte po milenci, který bude zároveň vaším nejlepším přítelem. Jelikož máte hodně společného, tento vztah bude skvělou příležitostí něco takového uskutečnit. Váhy vás okouzlí přirozenou jemností a smyslem pro krásu. Vy je zase upoutáte originálním myšlením. Pokud si uletíte ke svému filozofování, Váhy vás dokáží opět uzemnit třeba dobrým vtipem.

Střelec

Oba jste rozenými optimisty. Ceníte si své nezávislosti a ve svých potřebách si dokážete vyjít vstříc. Střelcovy bláznivé experimenty rádi podpoříte a občas i přispějete svým nápadem. Váš okruh zájmů se díky tomu rozšíří a tak jedině hrozí, že nebudete vědět, co dřív. Naštěstí se dobře vyvažujete. Střelci jsou více nohama na zemi a vy je doplňujete svým duchovním vhledem. To jsou výborné předpoklady pro vyvážený kreativní vztah. 

Váš okruh zájmů se díky tomu rozšíří a tak jedině hrozí, že nebudete vědět, co dřív.

Vodnář

Váš vztah bude založený především na přátelství, které se časem může proměnit ve velkou a trvalou lásku. Na mentální úrovni jste tak výborně propojeni, že ve vztahu můžete postrádat citovou složku. Myslete předem na rozvíjení romantiky a intimity a s trochou snahy se spolu nebudete nikdy nudit.  

Lev

Lev je pro vás zdrojem inspirace. Obdivujete jeho vtipnost a kreativitu a on si zase cení vašich originálních nápadů. Dokážete se výborně doplňovat a jeden druhého psychicky podporovat. Ke spokojenému životu potřebuje Vodnář mnoho přátel, a tak s vámi nebude trávit tolik času, kolik byste si možná představovali. Neberte si jeho nepřítomnost osobně a on vám veškerou pozornost po svém návratu mile rád vrátí. 

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce. 

Zdroje: