Týdenní horoskop od 2. srpna: Blíženci se dočkají uznání a Štíři oslaví úspěch

Týdenní horoskop od 2. srpna: Blíženci se dočkají uznání a Štíři oslaví úspěch
Co vás čeká v tomto týdnu? Přečtěte si, jak může každé znamení předcházet nedorozuměním, kde najít inspiraci a kam směrovat svou energii.

Beran

Vyskytují-li se ve vaší společnosti nějaké spory, vaše taktní upřímnost může vše obrátit pozitivním směrem. Jen se držte pravidla, že názor každého je důležitý a mluvte sami za sebe, aniž byste někoho osočovali. 

Býk

Soustřeďte se více na svůj tým, rodinu či přátelé. Přemýšlejte, co můžete udělat pro mezilidské vztahy a vnitřní dynamiku skupiny. Dejte jejím členům znát, že na jejich názorech skutečně záleží a pozorně jim naslouchejte. 

Blíženci

Vaše práce si tento týden zaslouží uznání. Úspěch vás může povzbudit v dokončení některých projektů. Mohou vás oslovit s novou nabídkou, ale dříve, než kývnete, poraďte se s rodinou nebo přáteli. 

Rak

Jsou-li před vámi důležitá rozhodnutí, sepište si informace, které znáte a nepodléhejte domněnkám. Díky jasným faktům pro vás bude rozhodování daleko snadnější. Hvězdy vám pomůžou znovu spojit s lidmi, na kterých vám záleží.

Lev

Tento týden jsou před vámi dobré vyhlídky. Může se objevit několik skvělých příležitostí, proto je nepromarněte a chopte se jich s promyšleným záměrem. Nezapomeňte ani na svůj osobní život. Svou pozorností můžete řadu věcí významně ovlivnit.  

Panna

Přemýšlejte, jak můžete ve svém životě snížit stresovou hladinu. V tomto týdnu budete potřebovat speciální čas jen pro sebe. Inspirací vám mohou být vaši přátelé. Možná vám doma leží nějaká zapomenutá pozvánka.

Váhy

Nestyďte se ukázat své dosavadní úsilí. Pokud jste doteď pracovali spíš v zákulisí, vyjděte na pódium a ukažte, co ve vás je. Můžete objevit nečekanou podporu mezi lidmi, kteří se drželi stranou.

Štír

Je před vámi příznivý týden. Můžete mít chuť oslavit svůj pracovní úspěch se svými přáteli. Zavolejte lidem, které jste dlouho neviděli a uspořádejte přátelské setkání. Ujistěte se také, že trávíte dostatek času i se svou rodinou. 

Střelec

Můžete mít chuť pracovat více o samotě a budete mít tendenci odsunout spolupracovníky na druhou kolej. Pokuste se jim vysvětlit svůj záměr dříve, než dojde k nedorozumění. Soustředěnou prací můžete v tomto týdnu dosáhnout mimořádných úspěchů. 

Kozoroh

Nepropadejte panice, pokud vás v tomto týdnu zastihne chaos, ať už v práci nebo doma. Nejlépe co můžete udělat je pořádně se nadechnout, uklidnit se a požádat o radu staršího kamaráda. Ujasněte si své cíle a nenechte se přemoci svými obavami. 

Vodnář 

Pokud potřebujete něco opravit, předělat nebo změnit, pusťte se do toho. Soustřeďte se více na využití materiálu, který již máte k dispozici. Investice odložte na později. Vyhněte se emočnímu rozhodování a věnujte pozornost spíše praktickým věcem.

Ryby

Začátkem tohoto týdne máte velkou příležitost nahlédnout do vlastního podvědomí a zjistit, co vám stojí v cestě k projevení vlastní přirozenosti. Najděte si čas jen pro sebe, ideálně v přírodě nebo tam, kde se cítíte bezpečně. 

Zdroje: