Kozoroh a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Kozoroh a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Jste tím nejpracovitějším znamení zvěrokruhu, a to vás řadí na nedostupnou úroveň pro ostatní znamení. Řada z nich k vám vzhlíží, ale připadáte jim příliš uzavření. Jen pár z nich tuší, že v soukromí jste velmi milí a pečující.

Ryby

Pravděpodobně se budete dlouho okukovat, protože oba jste velmi opatrní, ale když už přeskočí jiskra, vášeň nezastavíte. Do svých životů si vzájemně přinesete rovnováhu. Ryby vám poskytnou emoční podporu a vy jim zase stabilitu a ochranu. Vy budete mít vedle Ryb větší sebevědomí a ony se o vás budou moci opřít v období nejistoty. Problémy mohou nastat, pokud se stanete příliš dominantním a nebude brát ohled na jejich citlivou povahu. Díky oboustranné upřímnosti se však častěji ovzduší rychle pročistí a společně dojdete k uspokojivému kompromisu.  

Býk

Oba jste spolehliví a vytrvalí. Vy na Býkovi obdivujete jeho rozumnou a opatrnou povahu, on na vás zase profesionalitu a smysl pro humor. Vaše názory na mnoho témat budou zřejmě hodně podobné, a to včetně názoru na manželství a rodinu. Býk je pro vás bezpečnou volbou. Bude pro vás vytvářet krásný domov, důvěřovat vám a vždy u něj budete na prvním místě. 

Zdroj: Autor: Inside Creative House / Shutterstock

Panna

Kdo jiný ocení Pannou pečlivě poskládané prádlo a mistrně naplánované aktivity víc než vy. Ale teď vážně. Vy dva jste vůbec nejpracovitější znamení ze všech. Se svou profesí to myslíte opravdu vážně. Kde jinde byste se měli seznámit než na pracovišti. Pokud se naučíte si na sebe najít mezi tou spoustou povinností čas, budete se neustále inspirovat a povzbuzovat a stanete se partnery na celý život. 

Ale teď vážně. Vy dva jste vůbec nejpracovitější znamení ze všech. Se svou profesí to myslíte opravdu vážně.

Štír

Tento vztah se často vyvine z dlouhodobého přátelství, k překvapení obou jiskra přeskočí nečekaně. Štír je stejně jako vy silná osobnost, jež si jde přímo a neústupně za svým cílem. I přestože jste velmi rozdílné povahy, máte pro sebe navzájem pochopení. Váš vztah bude den ode dne silnější. Nesklouznete-li k slovnímu přetahování, bude z vás silný a mocný pár.

Kozoroh

Budete si dobře rozumět, protože víte, co od sebe můžete očekávat. Oba si ceníte tvrdé práce a usilujete o uznání. Zejména na veřejnosti jste praktičtí a seriózní. Mít partnera, na kterého se můžete spolehnout je pro vás velmi důležité. Jediným nebezpečím tohoto vztahu je, že oba upřednostňujete práci před rodinou. Máte také sklony k pesimismu a tvrdohlavosti. 

Lev

Životní styl vás dvou je zcela odlišný a možná právě proto jste se našli. Je však jisté, že si každý půjdete trochu po vlastní ose a občas vás přepadne domněnka, zda k sobě opravdu patříte. Vždy si však uvědomíte, jak se skvěle doplňujete. Lev vás dokáže uvolnit a vy jej učíte efektivitě a trpělivosti.

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce. 

Zdroje: