Znamení zvěrokruhu, která milují těžké výzvy

Znamení zvěrokruhu, která milují těžké výzvy
Lidé jsou různí. Zatímco jeden člověk dělá vše pro to, aby se těžkým výzvám vyhnul, lidé z těchto znamení zvěrokruhu milují těžké výzvy a vyhledávají je, aby si procvičili své dovednosti a předvedli ostatním lidem, že nic není nemožné.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Opravdu milujete těžké výzvy, při nichž dokážete využít naplno svou inteligenci. Máte rádi soutěže a milujete výzvy všeho druhu. Pokud vás něco naplňuje, pak věříte, že právě vy jste v tom úplně ti nejlepší. Vaše soutěživost se tudíž naplno projeví, pokud se rozhodnete podnikat. To, co děláte, nemusí být úplně fér, nicméně ve svém chování máte určité hranice, které nepřekročíte.

Výzvy tolik milujete proto, že trnete hrůzou při pomyšlení, že by váš život byl jednotvárný. Vy výzvami žijete, výzvy jsou něco, co vás udržuje naživu. Máte rádi výhry, ale v klidu přijímáte i prohry. 

Lev (23. července – 22. srpna)

Žijete výzvami, a to z toho důvodu, abyste si mohli sami sobě něco dokázat. Nikdy nepřiznáte, že by někdo mohl být lepší než vy, a proto si to neustále dokazujete. Chcete po ostatních, aby vás uctívali a oslavovali vaše vítězství, ale to by nešlo bez patřičného vítězství, že? Rádi říkáte, že je vám naprosto ukradené, co si o vás ostatní myslí. Lžete. Hodně vám záleží na názoru ostatních.

Pokud si nemyslí, že vy jste ti nejlepší, nemáte si s daným člověkem co říci. Jediné, co chcete od svého okolí slyšet, je sláva směřovaná vám. Naštěstí není téměř nic, co byste nemohli zvládnout vykonat, a to zejména díky vaší inteligenci a rychlé úvaze. Máte rádi, pokud máte vše pod kontrolou, a proto vyhledáváte výzvy ve všech životních směrech.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pochopitelně nesmíme zapomenout na vás. Soutěžení a různé těžké výzvy vytvářejí neopomenutelnou součást vašeho života. Pokud už nějakou výzvu přijmete, vložíte do jejího splnění všechno, co ve vás je, abyste zvítězili. A proč to děláte? Jednoduše proto, abyste si dokázali, že jste dostatečně dobří, abyste obstáli v životě.

Pokud vás doprovází neúspěch, vy se nevzdáte, a dokud něco nezvládnete, nehnete se od toho. Nejste ten typ člověka, který si připustí, že na něco nemá. Na druhou stranu hrajete spravedlivě a nikdy se od vás soupeř nedočká podkopnutí nohou. Ovšem se svými známými nikdy nesoutěžíte, bojíte se, že vaše výhra by se jich mohla dotknout nebo jim dokonce ublížit, a tudíž jejich výzvy odmítáte.

Pokud vás však vyzval váš nejhorší nepřítel, uděláte vše pro to, abyste vyhráli vy a ne on. Dokážete ho dokonce zničit, hlavní bude, že vy jste výzvu úspěšně dokončili.

 

Zdroj: