Jaká jste pohádková bytost v závislosti na vašem znamení?

Jaká jste pohádková bytost v závislosti na vašem znamení?
Nikdo není stejný a toto pravidlo se nevyhýbá ani pohádkovým bytostem. Přáli jste si někdy vědět, jaká konkrétní pohádková bytost jste vy? Astrologie zná odpověď. Podívejte se sami.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vzor vašeho znamení by mohl klidně být Herkules. A proč? Máte cit pro spravedlnost, nechybí vám ani odvaha a drzost. Pro dobro ostatních se dokážete poprat s mnohem silnějším protivníkem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hloupý Honza má stejný charakter jako vy. A to není urážka. To, čeho se bojíte, jste odhodláni překonat. Jakmile všechny překážky překonáte, dostanete zaslouženou odměnu. Někdy se však musíte přemlouvat, abyste vůbec začali.

Blíženci (21. května – 21. června)

I když se nejedná o klasickou pohádkovou postavu, Spiderman je váš člověk. Dokáže být v jeden čas na jednom místě a za malou chvilku na dalším. Stejně jako vy. Ani vy se příliš nezastavujete. Nechybí vám rychlost ani důvtip, což z vás dělá lehkého dvojníka Spidermana.

Rak (22. června – 22. července)

Arabela je krásná, chytrá a hodná. I vy jste milí. Chcete pro svět pouze dobro. Užíváte si čas strávený s rodinou a přáteli. Pokud je váš blízký v nebezpečí, porvete se za něj.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nehodí se k vám lépe žádné jiné znamení než Lví král. Užíváte si své postavení vladaře a někdy se chováte jako malé lvíče, zatímco v další chvíli jste lev, který svádí souboj o svou čest.

Panna (23. srpna – 22. září)

Umíte si vydělat peníze, šetřit a starat se o nárůst svého bohatství. Uhodnete, která pohádková bytost má stejný zájem uchovávat peníze na horší časy? Je to kačer Skrblík, známý též jako Strýček Skrblík. Přijali jste tuto informaci jako kompliment? Měli byste.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste čestný a poctivý člověk. Stejně tak i Krakonoš. Svými činy chcete dosáhnout co největší spravedlnosti. Chráníte všechny, s nimiž není zacházeno spravedlivě a kteří potřebují vaši lásku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dobrý úsudek je to, co stojí za Vašimi vítězstvími. Stejné to měla i Chytrá horákyně. Po jejím vzoru jste i vy mistři taktiky, tudíž nepotřebujete zbraně a zbroj, abyste vyhráli bitvu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejznámějším střelcem napříč pohádkami je bezpochyby Robin Hood. A vy jste jeho potomek. Toužíte po světové spravedlnosti, stejně jako on. Víte, do čeho se trefit, abyste vyhráli. Posedíte maximálně v přírodě, kde se cítíte nejlépe.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte rádi, když je všechno podle vás a máte vše důležité na povel. Stejně jako Taťka Šmoula. Rádi se staráte o své vlastní Šmouly. Jste pracovití, moudří a máte rádi svou autoritu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Připadáte si jiní než ostatní ve všech ohledech, a právě proto je pro vás Mauglí z Knihy džunglí ten pravý dvojník. Rodina a přátelé jsou pro vás vše. Rvete se za ně až do padnutí.

Ryby (19. února –20. března)

Nic se k vám nehodí více než princezna Popelka. Též jako je oblíbená Popelka, jste rádi oblíbení také vy. Vždy uděláte více, než se po vás chce.

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.ocko.tv