Jak nejlépe strávit Valentýna? Horoskop vám napoví!

Jak nejlépe strávit Valentýna? Horoskop vám napoví!
Máte být na den svátku zamilovaných raději doma a oslavit tento den ve dvou anebo budete ve své kůži na bujarém večírku? Nejste si jisti, jak svátek svatého Valentýna pojmout a pomohlo by vám malé popostrčení? Zkuste nechat napovědět hvězdy.

Beran (21. března – 19. dubna):

Valentýn pro vás bude letos dnem, kdy bude lepší se vyhnout diskuzím a nepřekračovat své ani partnerovy hranice, a to ani slovy ani gesty. Pokud se dnes rozhodnete uspořádat slavnostní večer, dbejte na to, aby byl klidný, bez velkých gest a překvapení, která by mohla být kontraproduktivní.

Býk (20. dubna – 20. května):

Valentýn pro vás bude fantastickým dnem, kdy se budete cítit svůdní, přitažliví a připraveni lásku dávat i přijímat. Nejen dárky, ale i gesta vám pomohou vykouzlit jedinečné, originální chvíle plné překvapení. Čeká vás dlouhá noc plná vášně a společných plánů o budoucnosti.

Blíženci (21. května – 20. června):

Postavení hvězd nebude pro vás úplně ideální. Chcete svého partnera sice překvapit, ale na druhou stranu nechcete vydat všechny svoje výdaje. Nechte si čas na přemýšlení a zkuste přemýšlet nad gesty, kterými svůj protějšek potěšíte. Ty jsou mnohdy cennější než kdekterý dárek.

Rak (21. června – 22. července):

Tento den pro vás astrologicky sice nevypadá nejlépe, ale komplikacím v páru můžete předejít, pokud strávíte tento večer ve společnosti, kde si můžete užít spoustu zábavy a zároveň obletovat milovanou osobu, kterou máte po svém boku. Buďte dnes obezřetní ve slovech i gestech a nepřekračujte hranice toho druhého.

Lev (23. července – 22. srpna):

I přestože jste většinu času tvorem společenským, při současném postavení hvězd bude lepší, pokud si tento večer užijete doma, bez velkých a bujarých oslav. Zkrátka v klidu, jen vy a vaše milovaná osoba.

Panna (23. srpna – 22. září):

Nenapadá vás, jak svého partnera překvapit. Možná nemusíte vymýšlet drahé dárky nebo velká gesta. Váš protějšek k vám vzhlíží tak či tak. Tento večer bude jako stvořený pro hodiny společného povídání, harmonického sexu či plánování společných výletů nebo projektů.

Váhy (23. září – 22. října):

Jistě byste rádi, abyste v tento den byli šťastní, prožili klidný den zamilovaných. Dnes to ale nebude jednoduché. Možná se s milovanou osobou neshodnete, nenajdete společnou řeč, možná někdo z vás zapomenete, že je nějaký významný den. Zkuste se zastavit, uklidnit se a uvědomit si, že nezáleží na tom, jak prožijete tento den, důležitá je láska protkaná všemi dny vašeho života.

Štír (23. října – 21. listopadu):

Hvězdy vám budou přát. Zažijete opravdu skvělý večer, ať už ve dvou nebo ve společnosti. Pokud se rozhodnete pro večírek, možná budete spěchat domů, protože vás čeká vášnivé zakončení večera, které si nemůžete nechat ujít.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince):

Svátek svatého Valentýna vám nic moc neříká, alespoň letos. Nemáte tentokrát fantazii na to, abyste zazářili velkými činy, a proto se možná raději uchýlíte k dražšímu dárku. I přesto, že vám hvězdy nejsou příliš nakloněny, nezoufejte, lásku je třeba projevovat neustále.  

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna):

Tento den bude pro vás jedním z těch lepších, co jste za poslední dobu prožili. Postavení planet je vám nakloněné a nabízejí vám vášnivou a svůdnou energii a přitažlivost, díky, kterým si tento den s partnerem užijete.

Vodnář (20. ledna – 18. února):

Den, ve kterém jsou vůči vám hvězdy neutrální. Možná, že i tak se budete vy stavět k oslavám svátku zamilovaných. Pokud nejste naladěni na tuhle srdíčkovou vlnu, nepřemáhejte se, zkazíte den sobě i svému milovanému.

Ryby (19. února – 20. března):

Svátek zamilovaných pro vás příliš emocí nepřinese. V tento den vám hvězdy předurčují sexuální otevřenost, superenergii a vášnivost. Pokud je vaše milovaná osoba založená spíše romanticky, zkuste v sobě tu živočišnost alespoň na chvíli zastavit a naladit se na společnou vlnu.

Zdroj: