Manželky, které nejlépe řeší problémy, podle horoskopu

Manželky, které nejlépe řeší problémy, podle horoskopu
I v manželství se občas vyskytne nějaký problém. Může souviset s dětmi, ale také nemusí. Patříte mezi ty manželky, které každý problém vyřeší na výbornou, aniž by předtím musely zdlouhavě přemýšlet, co budou dělat? To se dozvíte v tomto článku.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste velice inteligentní žena, která nemá ráda hádky ani rozepře a je ochotna dělat kompromisy, pokud se ve vztahu vyskytne nějaký problém. Váš manžel z vás musí být nadšený. Nejste ten typ manželky, která problémy neřeší anebo odejde, když věci přestanou fungovat.

Řešíte problémy jak svoje, tak i celé své rodiny. Vzhledem k vaší inteligenci si vše rychle a efektivně promyslíte a poté vám již nedělá problém najít správné řešení jak pro celou vaši rodinu, tak i pro vaše přátele, kteří vás též zahlcují svými problémy a žadoní o jejich vyřešení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Též vy jste extrémně inteligentní žena, která zvládne hravě vyřešit každý problém. Jste též extrémně pracovitá, a proto stíháte vykonávat své povolání a ještě vám zbyde dost energie na starost o vaši rodinu. Ve svém nitru doufáte, že zažijete mnoho vzrušujících okamžiků, a vaše rodina je schopna vám toto dát, aniž by si to uvědomovala.

Díky své povaze máte spoustu životních zkušeností, což se o vašem manželovi a vašich dětech zřejmě říci nedá. Poskytujete ta nejvhodnější řešení, k tomu jste se zrodila. Vaše myslitelské možnosti jsou nad rámec ostatních lidí, což se v manželství hodí k řešení mnoha problémů.

Rak (22. června – 22. července)

Nemusíte si nic nalhávat, jste rodinný typ. Vše, co děláte, je v zájmu celé vaší rodiny. Pokud cítíte, že s vaší rodinou je něco v nepořádku, budete do toho šťourat tak dlouho, až konečně zjistíte problém. A pokud zjistíte problém, snažíte se ho co nejdříve a nejefektivněji vyřešit. A to se vám daří. Jste nejlepší manželka, co se týče poslouchání problémů vašeho manžela.

Emocionálně nevybuchujete, nebudete naštvaná, protože víte, že každý má své problémy, které ho trápí. Váš manžel se musí cítit jako ten nejšťastnější muž na Zemi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud za vámi váš manžel přijde, že má nějaký problém v jakékoliv životní oblasti, zachováte si čistou hlavu a rozumně mu poradíte, co by měl učinit. Pokud se váš muž zachová podle vašich rad, záhy zjistí, že jste měla pravdu.

Vymýšlíte totiž spoustu plánů a poté z nich vybíráte ten, který vašeho manžela nemůže nijak poškodit. Vaše řešení, které poskytnete svému manželovi, nezaberou jen na krátkou dobu, ale natrvalo vyřeší jeho problém. Pokud je váš manžel upřímný, uslyšíte od něho spoustu díků.

Zdroj článku: