Horoskop na třetí březnový týden: Úspěšní Vodnáři a nerozhodné Ryby

Horoskop na třetí březnový týden: Úspěšní Vodnáři a nerozhodné Ryby
Tento týden je plný nečekaných výzev a příležitostí. Vyberte si pečlivě tu pravou a věnujte se jí naplno. Horoskop vám řekne víc.

Beran

Zvolte si vlastní tempo a nečekejte na ostatní, Berani. Abyste dosáhli svých předsevzetí, musíte být více soběstační. Lidé kolem vás možná zcela nerozumí vaší motivaci, ale to nevadí, pokud vy jste spokojení.

Býk

Tento týden upřednostněte setkání s přáteli před pracovními schůzkami. Pokud je to alespoň trochu možné, odložte pracovní povinnosti na další týden a věnujte se svým kamarádům. 

Blíženci

Buďte objektivní, Blíženci. Situace následujícího týdne od vás budou vyžadovat váš úsudek, nenechte se ovlivnit svými emocemi. Pokud nechcete vyvolat drama, držte se logického uvažování.

Rak

Konečně se rozhodněte, Raci. I když žádná z možností není ideální, vyberte si jednu jedinou a tu využijte na maximum. Mějte oči a uši otevřené, abyste nepromarnili žádnou příležitost. 

Lev

Dejte si velký pozor na to, aby u vás slovo nepředběhlo myšlenku. Dříve než cokoli vyslovíte, přemýšlejte, protože emoce mohou ovlivňovat vaši komunikaci. Pokud se dostanete s někým do sporu, zhluboka dýchejte, abyste předešli dalšímu chaosu. 

Panna

Soustřeďte se pouze na to hlavní, Panny. Svět vám nabízí nespočet možností, ale pokud si nevyberete tu pravou, můžete být trochu rozpolcení. Pečlivě zvažte svou volbu a zaměřte se pouze na to, co vás nejvíce zajímá.

Váhy

Navzdory napjatému týdnu si dopřejte také čas na zábavu, milé Váhy. I když se zdá, že se vám v práci daří, nemusí to tak zůstat po celý týden. Proto se zastavte, uvolněte mysl a dovolte si chvíli jen tak být.  

Štír

Čekají vás výzvy, které pro vás mohou být obtížné a vysilující. Ale nevzdávejte se, Štíři! Tento boj je pouze dočasný. I přes neúspěchy musíte pokračovat, i kdyby to znamenalo, že požádáte své blízké o pomoc.

Střelec

Chopte se jedinečné šance, která je před vámi, Střelci. Čeká na vás nová příležitost. Abyste ji využili, co nejlépe, musíte být odvážní.

Nepodléhejte obavám a myšlenkám, co by kdyby a udělejte odvážný krok.

Kozoroh

Dejte si pozor, abyste nepotlačovali své emoce, Kozorozi. Vyhýbání se konfrontaci celý problém nijak neusnadňuje, spíše naopak. Podělte se o své pocity dříve než se situace vyostří a vy toho budete litovat.

Vodnář

Hledejte dobré vedení, Vodnáři. V poslední době jste byli profesně velmi úspěšní a nyní je čas posunout se na další úroveň. Abyste se zlepšili v nových dovednostech, potřebujete někoho zkušenějšího, kdo vám pomůže získat kvalitní znalosti v oboru.

Ryby

Dobře se rozhodněte, Ryby. Můžete v něčem tápat a být nerozhodní. Abyste se mohli pohnout z místa, uvědomte si, co vás těší a čemu se chcete právě teď věnovat. Dobře vám pomůže vaše intuice.

 

Zdroje: