Partnerský horoskop na třetí březnový týden: Raci okoření milostný život a Kozorohy čekají překážky v komunikaci

Partnerský horoskop na třetí březnový týden: Raci okoření milostný život a Kozorohy čekají překážky v komunikaci
Co vás čeká v partnerském vztahu tento týden? Řada vztahů bude procházet novou zkušeností, jak na poli komunikace, tak v milostném životě. Přečtěte si, co můžete změnit v partnerství právě vy.

Beran

Dodržujte své závazky a vyvarujte se přehnaným očekáváním. Snažte se tento týden nebýt příliš nároční. S partnerem si ve vztahu dejte vzájemně více prostoru. 

Býk

Tento týden se budete chtít oprostit od starých zvyků a nálad. Než se do toho pustíte, promluvte si se svým partnerem a domluvte se na kompromisech. Jen tak předejdete nedorozumění.

Blíženci

Ve vztahu si zachovejte pozitivní přístup a dbejte na otevřenost. Můžete mít problém odpoutat se od starých bolestí a výčitek. Jakékoli špatné vzpomínky přijměte tak, že o nich s partnerem začnete mluvit. 

Rak

V milostném životě vyzkoušíte něco nového, čímž okořeníte váš romantický život. Věnujte velkou pozornost přáním vašeho partnera, ale nezapomínejte také na sebe. Zároveň se tento týden nezapojujte do mnoha projektů najednou. Věnujte se spíše jedné činnosti a pořádně.

Lev

Ve vztahu se mohou vyskytnout neočekávané problémy. Může se jednat pouze o malicherné hádky, avšak pokud jim nebudete věnovat pozornost, rozvinou se ve vleklý konflikt. Proto svému partnerovi tento týden věnujte co nejvíce času. 

Panna

Svého partnera začínáte vnímat takového, jaký skutečně je. Přijímáte jej včetně jeho chyb a nedostatků. Zapomeňte na staré dobré časy a soustřeďte se na současnou situaci. Jen tak budete moct vstoupit do nové fáze vašeho partnerského vztahu.

Váhy

Ve vztahu se držte při zemi, Váhy. Místo abyste si vytvářeli vlastní fantazie, věnujte svou pozornost skutečnosti. Stejně jako vy, ani váš partner není a nebude dokonalý. Místo toho, abyste trvali na dokonalosti, pracujte na tom, co můžete změnit.

Štír

Se svým partnerem se tento týden podělte o své nejintimnější pocity, Štíři. Naplánujte si romantický večer, kdy nebude nikým rušeni a vaši pozornost můžete věnovat jen jeden druhému. Takové chvíle nyní potřebujete jako sůl. 

Střelec

Tento týden je pro váš milostný život příznivý. I když se mohou objevovat drobné neshody a hádky, v dlouhodobých vztazích však budou spíše k užitku. Přes komunikační problémy se přenesete vzájemným kompromisem. 

Kozoroh

Ve vztahu budete tento týden překonávat komunikační překážky. Dojdete k uvědomění, co ve vztahu žádáte a jestli jste ochotni splnit přání svého partnera. 

Vodnář

Ve vašem vztahu bude tento týden převládat hluboké porozumění. Společně prožijete krásné chvíle. Pokud mezi vámi v poslední době docházelo k napětí, rány se zahojí a partnerské pouto bude posíleno. 

Ryby

Dbejte na to, aby energie ve vašem vztahu byla vyvážená. To, že se do druhých dokážete výborně vcítit a dát jim to, co potřebují, neznamená, že necháte své milující srdce vyčerpané. Připusťte si, že i vy potřebujete od druhých péči a lásku.

 

Zdroje: