Novoroční horoskop pro zamilované. Kozorozi neztrácí čas zbytečnými věcmi, ve Vodnáři se bude těžké vyznat

Novoroční horoskop pro zamilované. Kozorozi neztrácí čas zbytečnými věcmi, ve Vodnáři se bude těžké vyznat
Říká se, že nejsilnějším citem je láska, a co teprve v počátečním stádiu, kdy nás úplně pohltí. Různá znamení prožívají zamilovanost jinými způsoby, a proto mezi partnery dochází k častým nedorozuměním. Co je ve vztahu důležité pro vás? A na co byste si měli dávat pozor?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Váš milovaný bude mít pocit, že mu dostatečně nenasloucháte, a počáteční zklamání se může rozvinout do odcizení. Hned na začátku vztahu je důležité vybudovat si důvěru a ujistit partnera, že je pro vás jeho názor stejně důležitý jako váš vlastní.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Neradi se vtíráte a tak jste to málokdy vy, kdo se ozve jako první. V partnerovi můžete vzbudit podezření, že vám na něm nezáleží a že chcete, aby se doprošoval. Ač jste tvrdohlaví, na vztahu vám velmi záleží, proto se nebojte dát náklonnost najevo a nezapomeňte na nějaký kompliment.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jste velmi impulzivní a upovídaní, proto je pro vašeho partnera těžké dostat se ke slovu a sdělit vám, co ho trápí, a může se cítit osamocený. Jestliže se hned na začátku vztahu bude cítit opomíjený, nedopadne to dobře. Zkuste více naslouchat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Již po pár schůzkách začnete plánovat budoucnost, což vašeho partnera vyděsí, chce si užívat romantické začátky a ne se příliš brzy nořit do stereotypů a plánování. Lajnováním vztahu se snažíte vypořádat se svými emocemi, ale více by vám prospělo, kdybyste si užívali přítomný okamžik.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zpočátku na svého partnera budete působit sebestředně, protože s ním nebudete trávit tolik času, kolik by si přál. Když mu však nebude nejlépe, budete to právě vy, kdo za ním přijde a podpoří ho, díky čemuž si uvědomí, že city k němu jen neumíte dávat moc najevo.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Váš drahý protějšek to s vámi bude mít zpočátku těžké. Bude si muset zvyknout na neustálé sarkastické poznámky a hodně se snažit, abyste se mu dokázali otevřít a začít důvěřovat. Když se však ujistíte, že je to ten pravý, získá ve vás nenahraditelnou podporu.

Láska, Zdroj: Rido / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zamilovaný partner nebude šetřit romantickými gesty a bude vás zvát na večírky. Ač máte společnost rádi, spíše byste upřednostnili trávení více času jen ve dvou. Na vztahu vám velmi záleží a nastanou-li potíže, budete bojovat ze všech sil, abyste ho udrželi.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Než vás partner pořádně pozná, bude mít pocit, že se ho snažíte ovládat a manipulovat tak, aby měl stejné názory a vkus jako vy. Ovšem vy jen potřebujete čas, abyste se zbavili své ostražitosti a dovolili mu spatřit vás takové, jací skutečně jste. Upřímní, loajální a extrémně starostliví.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Partner bude bojovat s vaší nenuceností a neochotou brát život, nebo alespoň vztahy, vážně. Vypadá to spíše jako byste zamilovanost brali jen jako další dobrodružství na vaší zážitky nabité životní cestě.

Ocení však, že budete podporovat i jeho vášně a dopřejete mu volnost.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Neztrácíte čas zbytečnými věcmi, protože máte velmi přísnou pracovní morálku a plán a chvíli se bude zdát, že mezi ně řadíte i vztahy a randění. Svou trpělivostí vás však partner přesvědčí, že je pro vás opravdu důležitý, a začnete mu více důvěřovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Je těžké se ve vás vyznat, některé dny jste extrémně milí, jindy zase odtažití. Vyjasněte si s partnerem hned na začátku, že potřebujete svoji svobodu, ale zároveň dopřejete svobodu i vy jemu. Svého milého rádi motivujete, aby se neustále zlepšoval.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jste velmi emotivní a citliví, a proto bude nějaký čas trvat, než partner zjistí, jak s vámi má komunikovat, aniž by vás rozrušil. Výčitky, které ucítí, se bude snažit odčinit romantickým gestem. Svou citlivost však využijete i v péči o svou lásku, neboť jste chápaví a vnímaví.

 

Zdroje: