3 nejdůvěryhodnější znamení zvěrokruhu

3 nejdůvěryhodnější znamení zvěrokruhu
Ačkoliv všechna znamení jsou svým způsobem důvěryhodná, některá znamení jsou důvěryhodnější než ostatní. Pokud potřebujete, jsou nablízku, můžete si s nimi promluvit o čemkoliv, aniž byste docílili hádky, a co slíbí, to také splní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ten, kdo vás zná, má štěstí. O vašem znamení se říká, že je úplně to nejdůvěryhodnější ze všech znamení zvěrokruhu. A má to své důvody. Pokud vám někdo poví tajemství, zabezpečíte ho proti zneužití jinou osobou. Nevyzradíte ho ani tomu nejlepšímu kamarádovi.

Druhá vaše dobrá věc je, že nemáte žádné předsudky. Jakmile narazíte na problém, spíše než dělat ukvapené závěry se snažíte zjistit verzi všech zúčastněných a teprve poté si uděláte svůj vlastní obrázek. Navíc, pokud někomu něco slíbíte, vždy to dodržíte. Pokud něco nedodržíte, člověk, kterému jste něco slíbili, si může být na sto procent jist, že vaše pokorná omluva není jen výmluva, ale holý fakt.

Svému životu vytváříte pravidla, která dodržujete, a plnění slibů je jedním z těchto pravidel. Děláte vždy to, co považujete za správné, což vaši důvěryhodnost ještě znásobuje.

Rak (22. června – 22. července)

Uděláte cokoliv pro lidi, na kterých vám záleží, což vás řadí na druhé místo z dvanácti v žebříčku nejdůvěryhodnějších znamení zvěrokruhu. Vaši blízcí si mohou být jisti, že je vždy podržíte, a kdybyste měli lhát celému světu, abyste chránili své blízké, můžete si být jisti, že to uděláte.

Druhý předpoklad, který vás činí natolik důvěryhodnými, je to, že s každým, kdo je váš přítel, nakládáte jako se členem rodiny. Vaše rodina se tudíž ve vaší mysli rozrůstá. A pokud vám není proti srsti to, o co vás někdo z vaší rodiny či přátel požádá, rádi to vykonáte. Vidět šťastné výrazy svých blízkých a nezažít jejich utrpení je to, co vás žene dokončit své činy.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud vás někdo dostatečně nezná, může si myslet, že jste nerozvážní a že vše, co chcete, je dosáhnout nějaké pozornosti, ale to se šíleně plete. Vy totiž víte, jak milovat své blízké osoby. Víte, že nejdůležitější prvek každého dobrého vztahu je důvěryhodnost. Snažíte se vyhovět, pokud vás někdo o něco požádá. Pokud něco slíbíte, splníte to co nejdříve.

Pokud do svého života vpustíte nového kamaráda, uděláte vše proto, aby s vámi tento člověk zůstal navždy a byl šťastný. Láska (a to i ta ke kamarádům nebo zvířatům) je to, co vás žene kupředu ve vaší touze udělat svět lepším. Daří se vám ničit všechny konflikty.

Pokud se v životě nedaří, hledáte všechny možné způsoby, aby se vám dařit začalo, ale aby to neublížilo nikomu v okolí.

 

Zdroj: