Jak projevujete své emoce v závislosti na vašem znamení

Jak projevujete své emoce v závislosti na vašem znamení
Projevování emocí je nejsnadnější způsob, jak upozornit okolí na to, jak se zrovna cítíme. Někteří lidé však své emoce skrývají – nechtějí projevit svůj smutek či radost.

Možná si myslí, že své emoce skrývají perfektně, avšak v každém znamení zvěrokruhu se najde skulinka, která jejich emoce prozradí. Podívejte se, jak projevujete své emoce vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vám něco nelíbí, hned to oznámíte. Své emoce neprojevíte pouze v případě, že byste byli považováni za slabšího. To řeknete pouze těm nejdůvěryhodnějším lidem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé nepoznají, jak se ve skutečnosti cítíte, protože své emoce v sobě dusíte. Teprve až když je vašich emocí příliš, vypěníte. A až v tu chvíli ostatní zjistí, jak jste se celou tu dobu cítili.

Blíženci (21. května – 21. června)

Své výkyvy emocí se snažíte řešit se svými nejbližšími. Pokud nenaleznete řešení, upadnete do deprese a začnete se stranit ostatních lidí. Útěchu naleznete v zaměstnání své mysli.

Rak (22. června – 22. července)

Potřebujete někoho, kdo by vás obejmul. Pokud nezvládnete své emoce, stáváte se uzavřenými a jste lhostejní ke všem okolo sebe, když jste naštvaní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budíte dojem, že myslíte pouze sami na sebe, a tak není divu, že své emoce projevujete opravdu svobodně. Nelámete si hlavu s tím, jestli tím někoho zraníte nebo ne. Lidé kolem vás si mohou být jisti, že svou momentální náladu projevíte jasně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Své emoce projevujete jasně pouze ve známém prostředí a před lidmi, které znáte. Pokud tyto podmínky nejsou splněny, snažíte se nalézt nějakou zábavu, abyste své emoce nemuseli projevit.

Váhy (23. září – 23. října)

Neprojevujete své emoce, raději se zaměříte na cokoliv jiného. Měníte témata, pokud se někdo zeptá na to, jak se cítíte. Pokud však své emoce již nedokážete udržet na uzdě, trpíte sebelítostí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nedokážete se sami vyrovnat se svými emocemi, a proto se snažíte je neprojevovat. Začnete křičet na kohokoliv, kdo se pokusí zjistit, jak se ve skutečnosti cítíte. Pokud vás někdo opravdu naštve, ze všech svých skrývaných emocí viníte jeho.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jakmile máte mluvit o svých emocích, jste nahraní. To, že jste rozzlobení nebo smutní, lidé poznají podle toho, že si nehlídáte jazyk, když s někým mluvíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Své emoce si pečlivě hlídáte, aby se nikdo nedozvěděl, co ve skutečnosti cítíte. Prozradí vás vaše frustrace, kvůli které můžete vybuchnout, pokud vás někdo rozesmutní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Svým skutečným emocím se snažíte vyhýbat, děláte, že neexistují. Často vás lidé vidí, jak jste smutní kvůli problémům, které se staly před několika lety.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste často smutní i naštvaní zároveň. Lidé to na vás hned poznají. Musíte odbourat úzkost, kterou prožíváte, poněvadž vše prožíváte citlivěji než ostatní lidé.

 

Zdroj: