Velký velikonoční horoskop

Velký velikonoční horoskop
Zanedlouho jsou tu opět nejočekávanější svátky jara, a to Velikonoce. Přinášíme vám horoskop právě pro toto období. Doufáme, že se nám splní každé přání.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Věřte, že tyhle svátky máte k dispozici všechna potřebná fakta. Po emocionální stránce byste se měli cítit docela dobře. Využijte této sebedůvěry k tomu, abyste udělali velký pokrok ve všem, čeho chcete dosáhnout. Bavte se tím, že se necháte unášet do fantazijního světa, kde můžete zkoumat své fantazijní sklony. Nebojte se využít své silné znalosti faktů jako základny pro odlet do vysoce kreativní a intuitivní sféry.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Býci, tohle období se můžete ocitnout v citové tísni, protože se vás bude dotýkat síla, která bude vyžadovat vaši pozornost. Vaše přehnaná pozornost ke každé situaci vás může přivádět k šílenství. Možná jen potřebujete zmírnit tempo a uvolnit se.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Blíženci, právě máte příležitost k intenzivnímu sebeléčení, abyste mohli komunikovat přímo se svým vnitřním já bez rozptylování jinými lidmi. Udělejte, co můžete, abyste se zaměřili na vnitřní problémy, které vyžadují vaši pozornost. Je klíčové, abyste se naučili tyto problémy řešit sami, místo abyste se dnes spoléhali na to, že se o tyto potřeby postarají druzí lidé za vás.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Nálada blízkých dní vás může trochu zmást, což podporuje rychlé jednání a sporadický přístup k věcem. Je více než pravděpodobné, že tento přístup není zrovna v souladu s vaším obvyklým metodickým postupem. Udělejte vše pro to, abyste s touto energií splynuli a dodali své každodenní rutině spontánnější jiskru.

Lev (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Nebojte se sladit kostkované kalhoty s košilí v nějaké divoké barvě. Doplňte je divokými teniskami a pruhovaným sakem. Nechte v sobě zazářit podivína! Dnešní den je pro vás úžasný a měli byste se cítit svobodně a otevřeně se světu hlasitě projevovat. Měli byste pocítit velkou dávku sebevědomí. Využijte toho v této době naplno.

Panna (24. 8. –⁠ 23. 9.)

Nebojte se zapojit vlastní kreativitu a vyřešit jakýkoli problém, který se vám může postavit do cesty. Nemějte pocit, že musíte bezpodmínečně zaujmout racionální a metodický přístup. Takové rozpoložení jste si již vyzkoušeli. Nyní je čas prozkoumat intuitivnější způsob, jak dokončit jakýkoli úkol, který chcete nyní řešit. Uplatněte více svou citlivou povahu.

Váhy (24. 9. –⁠ 23.10.)

Energie dní je nabitá a vy můžete skákat od jednoho úkolu k druhému a od jednoho člověka k druhému. Věci se budou dít, když to budete nejméně čekat, takže buďte připraveni na překvapení. Tento den v sobě skrývá prvek geniality, který vás může inspirovat k tomu, abyste se stali někým mnohem větším, než jste si kdy mysleli, že můžete být.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Můžete mít pocit, že si s vámi vaše srdce zahrává. Možná narážíte na sílu, která ve vás vyvolává určité pochybnosti. Nenechte se oklamat hlasitými a nepříjemnými řečmi. Hledejte za slovy jejich skutečný význam. Zjistíte, že většina vaší síly je vnitřní.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Čeká vás spousta nečekané komunikace, ale buďte opatrní, pokud jde o lidi, kterým důvěřujete. Do hry vstupuje prvek fantazie. To by mohlo způsobit jisté rozladění, pokud vše automaticky přijímáte za bernou minci. Než budete pokračovat, ujistěte se, že jste si své zdroje alespoň dvakrát ověřili.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Možná zjistíte, že lidé dnes nemusí mít pro vaše pocity pochopení, Kozorozi. Je docela možné, že budou více reagovat na fakta a informace než na emoce. Může se stát, že si budete muset najmout nějakého překladatele, abyste se dostali k člověku, s nímž se snažíte komunikovat.

Vodnář (21. 1. –⁠ 19. 2.)

Můžete mít pocit, že se lidé obrátili proti vám a že najednou ztratili zájem o to, co chcete říct. Možná je to odraz vaší vlastní neschopnosti skutečně naslouchat tomu, co říká někdo jiný. Podívejte se na celkový obraz a otevřete oči světu kolem sebe.

Ryby (20. 2. –⁠ 20. 3.)

Nechte dnes své emoce hrát si s představivostí a neváhejte o svých zjištěních otevřeně diskutovat s ostatními, Ryby. Nenechte se strhnout natolik racionálním myšlením, abyste odmítali připustit jakýkoli jiný pohled na současnou situaci.

Zdroje článku: