3 znamení, která si přátele hledají snadno a každý si je hned oblíbí. Patříte mezi tato přátelská znamení i vy?

3 znamení, která si přátele hledají snadno a každý si je hned oblíbí. Patříte mezi tato přátelská znamení i vy?
Hledání nových přátel nemusí být nic lehkého, zvlášť když nám často s přibývajícím věkem ubývá příležitostí k seznamování a náš okruh přátel se neustále zužuje. Někdo to ale nevidí až tak černě a nové přátele si umí najít na každém kroku. Patříte mezi tato tři znamení i vy?

Váhy

Není divu, že Váhy na tomto seznamu najdete hned jako první. Jsou přátelské a srdečné a vždy u nich budete vítáni. V jejich společnosti se budete cítit vyslyšeni, neopomenuti a hlavně příjemně. Váhy se ostatním snaží vždy zavděčit a udělat vše pro to, aby byli spokojení. A právě to na nich společně s jejich šarmem a společenskou povahou všichni dokáží ocenit. Je těžké si je hned neoblíbit, takže by pro Váhy mnohem větší výzvou bylo, kdyby se měly snažit nová přátelství nenavazovat.

Střelec 

Střelci se svým upřímným a optimistickým pohledem na svět nemají problém navazovat nové kontakty. Jsou nabití energií a dokáží váš den rozjasnit, ať už se stane cokoliv. Navíc je ostatní zbožňují pro jejich skvělý smysl pro humor a nepopiratelné charisma, kterým každého zaujmou. S nimi nikdy nebude nouze a zajímavé debaty a vtipné historky. Střelci jsou také velcí dobrodruhové a objevování něčeho nového se snaží přenést také do svých vztahů. Rádi se proto přátelí s různorodými skupinami lidí a snaží se od každého z nich něco přiučit.

Beran

Berani jsou dynamičtí, spontánní a nebojácní. Do všeho skáčou po hlavě a často netušíte, co od nich čekat. Výjimkou není ani navazování nových přátelství. Ničeho se nebojí a rovnou do seznamování skáčou. Berani o sobě nepochybují a nejsou ostýchaví, takže je zpravidla nic nedrží zpátky. Druhé si navíc umí získat svým nadšením a osobnostním kouzlem. Snadno na někoho udělají dojem, ať už díky své odvaze nebo nevyčerpatelné energii. 

 

Zdroje: