Horoskop pro tatínky na prosinec

Horoskop pro tatínky na prosinec
I muži mají své dny a v prosinci, tedy v měsíci více než svátečním, jich mají o trochu více než kdy jindy. Může za to především stres a shon, který pravidelně prosinec a s ním spojené Vánoce provází.

 Muži by si měli dávat pozor zejména na narušování rodinné pohody, na zbytečné hádky s manželkami i na to, kolik jídla o Vánocích spořádají a jak se s kily navíc vypořádají v novém roce.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V prosinci se na povrch vyplaví všechny vaše pocity a také myšlenky, které v sobě dusíte po celý rok. Z tohoto důvodu se budete potýkat s častými bolestmi hlavy či dokonce migrénami.

Měli byste se naučit o svých pocitech mluvit a negativní emoce pouštět ven po celý rok, a ne je držet v sobě až do prosince a pak je nechat vyplout na povrch. V prosinci budete zejména nervózní z nákupu vánočních dárků, z finanční situace vaší rodiny i ze setkání s příbuznými.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V prosinci se necháte unášet zcela vánoční náladou a všechny své starosti hodíte za hlavu. Potkáte i celou řadu vašich známých a prožijete s nimi spoustu velmi divokých prosincových večírků. Tak trochu ale zapomenete na to, že máte také rodinu, která by vás ráda na svátky také někdy viděla doma.

Buďte obezřetní, narušit vánoční pohodu bude z vaší strany velmi jednoduché.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro vás bude tento měsíc měsícem lásky a také vášně. Vaše manželka po vás bude toužit daleko více než kdy předtím. Možná to bude také tím, že jsou děti již větší a vám tak zbývá více času na vás dva. Udělejte si nejen na Vánoce čas sami na sebe a dopřejte si všechny podoby lásky.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Prosinec ve vás probudí celou řadu emocí. Budete možná až příliš přecitlivělí či více vnímaví než kdy předtím. Radost vašich dětí na Vánoce vás naprosto ozbrojí. Ani vaše manželka vás nebude poznávat. Možná stárnete anebo naopak dospíváte a uvědomujete si, jak kouzelná vaše rodina je.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Prosinec pro vás bude měsícem pohody a vánoční idylky. Hodíte za hlavu všechnu práci a budete se plně věnovat své rodině. Soustředit se také budete na nakupování dárků, na které si vynahradíte celé odpoledne se svojí manželkou. Seznam vánočních dárků od vašich dětí je skutečně dlouhý. Letos to bude opravdu štědrý Ježíšek.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Prosinec je pro vás měsícem naprosté pohody. Máte čas konečně sami na sebe a snažíte se tak věnovat všem věcem, na které nebyl po celý rok čas. Půjdete do fitka, navštívíte zábavní centrum s rodinou, namalujete nějaký obraz a dokonce také vytvoříte vlastnoruční dárek své ženě. Jdete skutečně do sebe.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Budete pohostinní a také srdeční. Konečně si budete užívat rodinnou atmosféru Vánoc. Radost budete mít nejen z dárků, které dostanete od své rodiny pod stromeček, ale také z toho, že můžete být konečně všichni spolu. Vy, manželka a vaše děti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V prosinci se takřka vůbec nezastavíte. Máte nezkrotnou energii a neustále něco vymýšlíte, tvoříte, navrhujete… Práci pustíte zcela z hlavy a jediné, co vás bude zajímat, jsou svátky. Už nyní se těšíte na pohádky jako malí kluci a víte, že zase sníte celou mísu cukroví na posezení a vůbec vám to nedělá těžkou hlavu.

Zdroj: Impact Photography / Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Neposedíte na jednom místě. Nakupujete dárky jako zběsilí, pořádáte párty, rodinné sešlosti i výlety. Máte chuť jet s rodinou na hory a užít si Vánoce tam. Možná vyrazíte až po Vánocích a užijete si na horách nový rok, kdo ví. Stresu se úspěšně vyhnete tak či tak, a to je to nejdůležitější.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Naprosto vás pohltí vánoční atmosféra a již od začátku prosince si budete broukat vánoční koledy. Zatoužíte také po různých setkáních s rodinou. Budete se cítit šťastní pouze tehdy, když budete mezi lidmi, které máte rád.

Věnujte se svým dětem naplno a rozdávejte radost nejen o Vánocích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V prosinci si budete chtít maximálně užít klidu a také pohody. S vašimi nejbližšími si užijete krásně strávené chvíle a na chvíli zapomenete i na to, jak velcí workoholici jste. O Vánocích si totiž na práci vůbec nevzpomenete.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Budete si nejen užívat zimních radovánek s vašimi dětmi, ale také nebudete nikam spěchat a na okamžik se znovu vrátíte do dětství. Negativní emoce necháte celý prosinec zamčené pevně na zámek a budete cítit pouze příval té pozitivní energie, které budete mít na rozdávání.

 

Zdroje: