Hráčský horoskop pro Štíry: Jaká čísla vám budou nakloněna v letošním roce 2022

Hráčský horoskop pro Štíry: Jaká čísla vám budou nakloněna v letošním roce 2022
Štíři, se svojí chladnokrevnou a rozhodnou povahou máte vynikající vlohy pro dlouhé a strategické hazardní hry, jako jsou některé slot machines a především poker. Nezapomeňte však, že účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost a ani příznivě nakloněné hvězdy vám nezaručí výhru.

Ze všech znamení zvěrokruhu se právě vy, zrozenci Štíra, nejrychleji rozhodujete a za svým rozhodnutím si pak pevně stojíte. Někdy to může přinést problémy, když odmítáte přehodnotit hráčský přístup, který jste na začátku zvolili. Můžete ale hodně vytěžit ze své přirozené sebejistoty.

Se svojí schopností skrývat emoce můžete zazářit při hraní pokeru (zejména při hře naživo), protože vaši soupeři nedokážou nikdy prohlédnout, zda právě blafujete či nikoliv. I další hry, které vyžadují dlouhou trpělivost, jsou pro vás to pravé.

Pokud jste se rozhodli pro sázení v loterii, patříte ke znamením, která budou trpělivě sázet ta samá čísla, až dokud se na ně štěstěna konečně neusměje.

Sázení v loterii, Zdroj: Inside Creative House / Shutterstock

Dobrodružní Štíři, dávejte si jen pozor, abyste hazardem nezačali trávit nezdravě moc času. Vaše láska k adrenalinu by mohla lehce vést k závislosti na gamblingu.

Šťastná čísla pro Štíry

Protože svá vybraná čísla budete nejspíš vyplňovat do tiketu opakovaně, můžete se pro volbu těch nejlepších obrátit na astrologii. Štírům přináší štěstí hlavně kombinace 1, 2, 4 a 7. Numerologové by do výčtu přidali ještě číslici 8.

Šťastné dny pro Štíry

Ať už si chcete vsadit nebo se pustit do čehokoliv jiného, věřte, že největší šanci na úspěch budete mít v úterý. Pod nadvládou Marsu, který je dominantní planetou Štírů, se vám bude nadprůměrně dařit.

Chcete-li pravděpodobnost výhry podle hvězd ještě zvýšit, jděte si vsadit nejen v úterý, ale také při správném kalendářním datu. Šťastné dny v měsíci pro Štíry jsou 8., 17. a 26., kdy vám bude i z numerologického hlediska štěstí nakloněno.

 

Zdroje: