Horoskop na víkend 29. - 30. ledna: Lvi se stanou králi večírku a Váhám se podaří pročistit rodinné ovzduší

Horoskop na víkend 29. - 30. ledna: Lvi se stanou králi večírku a Váhám se podaří pročistit rodinné ovzduší
V pátek se může zdát, že by se atmosféra dala krájet, ale o víkendu dojde k uvolnění. Přečtěte si, jak bude volné dny prožívat vaše znamení.

Beran

Tento víkend si dejte pozor, abyste neskočili do pasti srovnávání a sebekritiky. Pokračujte v započaté práci, věnujte se svým koníčkům a nepropadejte panice, pokud se věci nedějí podle vaší představy.    

Býk

Vaši přátelé jsou připraveni vám pomoct, Býci. Pokud budete pozorně naslouchat, můžete dostat cenné rady a konečně se pohnout v oblasti, ve které jste se nedávno ztratili.

Blíženci

Pokud budete automaticky odmítat všechny pozvánky na víkendové akce, nemějte výčitky svědomí. Potřebujete se teď chvíli věnovat jen vlastním potřebám. Dělejte věci, které vás těší a nabíjí.

Rak

Pokud jste v uplynulém týdnu zažili vztahové nebo finanční problémy, o víkendu bude energie proudit snáze. Pokud jste nezadaní, energie těchto dní je ideální pro náhodná setkání a romantiku. 

Lev

Aktivní víkend je před vámi, milí Lvi. Jste kreativní, pohotoví a zábava pro vás bude na prvním místě. To je skvělý čas na oslavy, večírky a setkání s přáteli. Pomozte přátelům pozvednout náladu a rozptýlit myšlenky.

Panna

Máte chuť se bavit s přáteli, uspořádat neformální setkání a povídat si dlouho do noci. Inspirujte ostatní tím, co jste se nedávno naučili nebo v čem jste byli úspěšní.  

Váhy

Od soboty se obnoví klidná a láskyplná atmosféra, kterou vaše citlivé znamení vyžaduje. Budete mít prostor pročistit ovzduší v rodině nebo mezi přáteli. Obnovte stará přátelství nebo uspořádejte rodinný oběd.   

Štír

Podařilo-li se vám v týdnu s někým pohádat, podívejte se na konflikt z jiné stránky. O víkendu byste měli mít pochopení a více soucitu k druhým. Možná budete překvapeni, co vám tím váš oponent chtěl říct.  

Střelec

Ať už se váš projekt zastavil z jakéhokoli důvodu, o víkendu se můžete zotavit ze všech současných překážek. Pokud si něčím nejste jistí, zeptejte se a pátrejte po novém řešení. 

Kozoroh

Kozorozi, hledejte způsoby, jak se umělecky vyjádřit. Inspirace vás zasáhne jako blesk z čistého nebe. Zúčastněte se řezbářského kurzu, vytáhněte zapomenuté akvarely nebo navrhněte novou zahradu. 

Vodnář

Vysvětlete svým blízkým, že nyní potřebujete nějaký čas na dobití energie. Už jen chvilka času pro sebe vám přinese uzdravení. Pokud se v sobotu večer cítíte lépe, můžete uspořádat improvizované setkání a pozvat pár nejbližších přátel. 

Ryby

Milé Ryby, je ve vašem okolí někdo, kdo by si zasloužil vaši pozornost? Nevydávejte se ze všech svých sil, avšak všimněte si omluvy, přání nebo drobného upozornění. Signály, které druzí vysílají jsou často nenápadné a vy je právě teď dokážete dobře zachytit. 

 

Zdroj: