Znamení zvěrokruhu, která soustavně hledají chyby ve svých partnerech. Někdy se prostě nezavděčíte

Znamení zvěrokruhu, která soustavně hledají chyby ve svých partnerech. Někdy se prostě nezavděčíte
Někomu se nelze zavděčit, ať se snažíme sebevíce. A pokud se seznámíme s partnerem, který se narodil v jednom z následujících znamení, můžeme se měnit sebevíce, můžeme dělat, co on uzná za vhodné, můžeme ho zahrnovat láskou, ale on je k našim činům slepý a hluchý.

Jaká znamení tedy jsou ta, která se nehodí jen tak k někomu, protože soustavně hledají chyby ve svých partnerech?

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše povaha vám dovoluje vypořádat se téměř se vším. Rádi káráte svého partnera za to, co dělá a co se vám zrovna nehodí. Může se jednat o styl oblečení či chování vaší spřízněné duše. Když se vám něco nelíbí, svému partnerovi to řeknete. A pak předpokládáte, že se zachová podle vašich požadavků.

Potřebujete být ti nejlepší na světě, a proto není ojedinělé, že se na svého partnera díváte svrchu jako na nějaký kus hadru. Nezajímá vás, že ne všichni jsou stejní a vaše láska se nemusí zachovat tak, jak vy požadujete, protože se tímto způsobem necítí být sama sebou. To vede k častým hádkám, které započnete vy.

Lvi, díváte se na svého partnera svrchu jako na nějaký kus hadru, Zdroj: ArtFamily / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Daří se vám rychle odhalit chyby v čemkoliv i v komkoliv. Není proto divu, že o jeho vlastních chybách svému partnerovi řeknete mnohem dříve, než si je stačí uvědomit on sám. Máte talent mít vždy ve všem pravdu, nicméně vašeho partnera to může mnohdy obtěžovat, protože se primárně zaměřujete na chyby někoho, koho milujete.

To může dotyčnému dát pocit, že ho už nemilujete, což je pravý opak toho, co cítíte. Chcete, aby se váš partner stal lepším člověkem, a proto mu sedm dní v týdnu vtloukáte do hlavy, jaké chyby zrovna udělal.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ostatní znamení na tomto seznamu své partnery spíše popichuje, pokud vy něco svému druhovi vyčítáte, činíte tak ze vzteku a nenávisti. Nemáte rádi, pokud váš miláček s vámi netráví všechen svůj volný čas a příšerně žárlíte.

Pokud se váš partner něčím proviní (a je jedno, jestli za to může, či ne), dáváte mu to patřičně zbaštit ještě několik dní po oné osudové události. A proč vlastně svého partnera tak často kritizujete? Aby se cítil méně hodnotný, aby mu kleslo sebevědomí a myslel si, že za nic nestojí a měl by být rád, že s ním žijete vy. Poté udělá cokoliv, aby se vám zavděčil.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste skvělí pozorovatelé, bohužel pro vaše blízké až příliš. Jste také brutálně upřímní, což znamená, že pokud jste s někým ve vztahu, dotyčný má obrovský problém. Všechno, co kdy udělal špatně, mu vracíte několikrát za sebou.

Pokud váš partner není ten typ člověka, který na sebe nechá soustavně křičet, protože si jen díky tomu uvědomí své chyby a začne je napravovat, záhy zjistíte, že váš vztah přestává fungovat.

Zdroj článku: