Které znamení zvěrokruhu miluje cestování a kdo by raději zůstal doma

Které znamení zvěrokruhu miluje cestování a kdo by raději zůstal doma
Pro některé je cestování životní nutností, nejen kvůli práci, ale hlavně kvůli občerstvení mysli. Pokud mají možnosti, dělají vše proto, aby se každou chvíli dostali někam ven a načerpali blahodárnou energii. Patří vaše znamení mezi cestovatelé?

Beran

Cestování s Beranem může být skutečně vzrušující. Nebudete-li mu v ničem bránit a necháte-li ho cestu vést, užijete si opravdovou zábavu. Nepočítejte však s trpělivostí a ochotou se přizpůsobit, radí Gary Goldschneider. Budete-li mít problém mu stačit, pravděpodobně se sejdete až v cíli, kam vy dojdete s vypětím všech sil a jeho na místě najdete jako nejšťastnějšího člověka pod sluncem. 

Býk

Při cestách si Býci neodepřou pohodlí a luxus, který přímo zbožňují. Milují nakupování různých suvenýrů natolik, že si často při cestě zpět musí připlatit další zavazadlo. Necestují však často, protože ze všeho nejvíc milují pohodlí svého domova.

Blíženci

Bezstarostní a proměnliví Blíženci vyhledávají možnosti k vycestování hlavně proto, aby změnili prostředí. Nevydrží příliš dlouho na jednom místě, a tak se nejspíš rádi přidají ke kolegům či kamarádům, kteří vyhlásili cestovatelskou výzvu. Dokáží se sbalit rychlostí blesku, jelikož si na cestách vystačí s málem. Po celou cestu jsou skvělými baviči, kteří nezkazí žádnou legraci. 

Rak

Raci na svých cestách potřebují časté přestávky pro načerpání nových sil. Neradi se vzdávají pohodlí a cestovní itinerář chtějí mít pod kontrolou. Proto jsou schopni celou cestu pečlivě naplánovat a plánu se poté striktně držet. Na cestách jim můžete důvěřovat, v případech nouze bývají spolehlivými parťáky.

Lev

Lvi si cestování velmi užívají a je s nimi ohromná zábava. Na cestách rádi utrácejí a dopřávají si všeho do sytosti. Bývají spokojení, když jde vše jako po másle. S nečekanými problémy si však rady příliš nevědí, a tak když se něco pokazí, bývají deprimovaní. 

Panna

Panny jsou mistry organizace, na cestu vždy dokonale připraví. Panny nemohou vystát pocit, že je někdo nebo něco nachytá nepřipravené. I když vyžadují vše perfektně připravené, na cestách se uvolní a vedení většinou přenechají svým spolucestujícím.  

Váhy

Na cestách hází Váhy všechny starosti za hlavu a užívají si všech cestovatelských rozkoší. Často se právě na dovolené bláznivě zamilují, doslova ztratí hlavu a domů se vracejí jako ze snu. Vystřízlivění je může bolet stejně jako po bujarém večírku.

Štír

Štíři preferují zábavu a cestování o samotě nebo s nejbližší rodinou. Nejsou těmi správnými adepty na skupinové zájezdy, taková dovolená pro ně může být spíše utrpením. V přípravách a plánování cest bývají dobří, ale ne vždy se jim do toho chce. Pokud však iniciativu převezme někdo jiný jsou vůči jeho taktice nemilosrdně kritičtí.  

Střelec

Nápady na vycestování přichází u Střelců nečekaně. Dlouho se nic neděje a pak znenadání vystřelí. Nemá smysl jim v jejich úmyslech bránit, stejně si budou dělat, co si právě zamanou. Nejraději cestují sami nebo s parťákem, který stíhá jejich tempo a v ničem je neomezuje.

Kozoroh

Kozorozi se na cesty vydávají při pracovních a studijních příležitostech a rádi využijí nabízeného komfortu a služeb. Na cestách přesto bývají šetřiví, a tudíž se dokáží smířit i s nepohodlím. Je-li však jejich rozpočet štědrý, nezdráhají se a nechávají se všemožně hýčkat.

Vodnář

Vodnáři milují zábavu, naopak nesnáší stereotyp a striktní harmonogramy. Bývají samé překvapení, chcete-li se s nimi vydat na cesty, nic od nich neočekávejte. Možná se vám v půlce cesty vytratí úplně jiným směrem.  

Ryby

Ryby si cestování velmi užívají. Mají rády jak kratší výlety, tak dobrodružné výpravy. Nevydrží příliš dlouho na jednom místě a chtějí poznávat stále nové prostředí. Vyhledávají romantická zákoutí, neobvyklé scenérie a tajemno. 

Zdroje: