Nejméně šťastná znamení zvěrokruhu. Od těchto se držte dál, pokud chcete být šťastní

Nejméně šťastná znamení zvěrokruhu. Od těchto se držte dál, pokud chcete být šťastní
Každý je do jisté míry šťastný i nešťastný, co bude převažovat, záleží na jeho přístupu. Nicméně jste si jistě mohli všimnout, že někteří lidé působí pozitivně na jiného člověka, ale Vy se s ním cítíte opravdu nešťastní, myslíte si, že ve Vaší přítomnosti se mu radost ze života vytratila. V přítomnosti, jakých znamení zvěrokruhu se cítíte nešťastní Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rak na Vás má špatný vliv, poněvadž je někdy příliš přecitlivělá a něco si může vyložit špatně. Též u Kozoroha byste neměli trávit hodně času. Myslíte nejen na práci, ale také na zábavu, což se o něm říci nedá.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete se stát nešťastnými vedle Lva, poněvadž je na sebe příliš pyšný, což nemusíte vždy snášet dobře. Zato Vodnář je ochoten zkusit cokoliv a nemá zábrany, což vyčerpává Vaši psychiku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Rádi se bavíte, proto byste se neměli příliš bavit s Rybami, které se na Vás mohou emocionálně upnout a doslova Vás svázat. Panna Vám přijde primitivní a občas bez smyslu pro Váš humor.

Rak (22. června – 22. července)

V přítomnosti Berana budete zřejmě nešťastní, poněvadž budete mít pocit, že s ním nemůžete udržet krok. Váhy Vás budou táhnout do společnosti, přestože Vám se většinou vůbec nechce.

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestože si můžete myslet, že s Býkem jste psychicky synchronizovaní, může Vás po chvíli začít nudit. Se Štírem Vás čeká spousta hádek o ničem, můžete se neustále hádat bezdůvodně.

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

U Blíženců se Vám po chvíli přestane líbit jejich lehkomyslnost, nic nemyslí vážně a někdy jsou sobečtí. Střelec Vašemu znamení také příliš nevyhovuje, nemáte jistotu, že se na něj můžete spolehnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste bezstarostní a rádi se setkáváte s ostatními lidmi, což je přesný opak Raka. S tímto člověkem si tudíž příliš notovat nebudete. Kozoroh Vás bude držet v realitě a nepodporuje Vaši fantazii.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lev je ten typ člověka, s nímž se budete hádat nekonečně dlouho a nesčetněkrát. Vodnář má na celý život jiný pohled než Vy a nikdy nemyslí srdcem, zatímco Vy ano.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste svobodomyslní, ovšem později zjistíte, že Panna se svým přímým protikladem z Vás bude vysávat štěstí. Ryby jsou pro Vás příliš přilnavé a špatně snáší Vaši upřímnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Beran je pro Vás příliš impulzivní a bude ničit Vaši disciplínu, kdykoliv ho požádáte o přesný opak. S Váhami to též nebudete mít lehké, budete se cítit nedoceněni, jelikož nebudou komunikovat pouze s Vámi, ale také s lidmi z okolí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chcete neustále zkoušet nové věci, proto budete nešťastní v přítomnosti Býka, který se raději drží toho, co zná. V případě Štíra je ten problém, že si Vás dokáže přivlastnit v partnerském i přátelském vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

Blíženci a Střelec jsou znamení, která jsou extrémně nezávislá a nikdy nepřilnou pouze k Vám. Blížencům bude Vaše přilnavost vadit, zatímco na Střelce se nemůžete v ničem spolehnout.

Zdroj článku: