Astrologická znamení, která šikanují své sourozence, aby získala respekt

Astrologická znamení, která šikanují své sourozence, aby získala respekt
Sourozenci by se měli chránit a vycházet spolu, jedná se totiž o součást vlastní rodiny. Některé děti však tento způsob myšlení neuznávají a chtějí dokázat svou sílu, tudíž se zaměřují na své sourozence. Některým to vydrží až do dospělosti. Máte také vy tendenci šikanovat své sourozence, abyste si získali jejich respekt?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud vám sourozenec udělá něco, co se vám příliš nelíbí, snadno se rozčílíte. Řeknete si, že mu ukážete, kdo je tady pánem. Pěstujete si dominanci v celém sourozeneckém okruhu. Váš další problém je, že pokud něčemu věříte, máte pouze svou pravdu.

Častokrát se proto stává, že se hádáte se svým sourozencem pouze na základě jeho odlišného názoru. Vaše touha po dominanci vám umožňuje přímo nakazovat svým sourozencům, co mají dělat. Neuposlechnou-li, přinejlepším obdrží slovní tresty, avšak pokud ani poté neuposlechnou váš rozkaz, nestydíte se zašpinit si ruce.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste vysoce nekompromisní již od svého dětství. Vaši sourozenci se vždy báli okamžiku, kdy se vám něco přestane líbit a začnete se bránit. Má-li někdo z vašich sourozenců odlišný názor či pohled na řešení problému, dáte svůj nesouhlas najevo.

Jste při tom velmi hluční a nestaráte se o to, kdo ze sousedů může váš projev slyšet. Nejhorší situace, která může nastat, je, že vaši rodiče si vašich sourozenců všímají mnohem více než vás samotných. Jakmile se to stane, začnete si na sourozencích vybíjet vztek. Přitom na svém chování nevidíte nic špatného.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud zjistíte, že vaši sourozenci jsou úspěšnější než vy sami, dokážete se s nimi hádat dlouhé hodiny. Doslova je šikanujete a vaše šikana zpravidla jen u slov nezůstává.

Chcete být ti, kdo je celý den chválen za své úspěchy, a pokud vaši sourozenci získávají pozornost ostatních členů rodiny více, řešíte tuto zoufalou situaci po svém. Jste nepředvídatelní stejně jako ostatní lidé narozeni ve vašem znamení, a pokud jste smutní, urážíte všechny, kteří to zavinili, byť neúmyslně.

zdroj: Creative images / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dokonce i kdyby vaši sourozenci byli hotoví andělé, vaše oči by si je přetvořily na ty nejhorší démony. Rádi šikanujete své sourozence, poněvadž si chcete získat respekt, a vždy si najdete důvod, proč jste to udělali. Máte rádi sourozenecké bitvy, protože jste většinou rychlejší než oni a odcházíte z boje jako vítěz.

Pokud zvítězíte, výsledek boje zvýší vaše již tak dost vysoké sebevědomí a dává vám pocit, že jste opět uspěli. Jako emocionálně založený člověk, který může ve chvíli začít myslet hodně negativně, jste neustále frustrovaní a úspěch je to jediné, co vás uspokojí.

Zdroj článku: