Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, nesnášíte kritiku

Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení, nesnášíte kritiku
Ačkoliv někteří lidé zřejmě nemají nic jiného na práci než ostatní zasypávat svými náměty na zlepšení osobnosti ostatních, existují lidé, kteří tyto jedince přímo nemohou vystát. Nesnáší totiž kritiku proti své osobě. Patříte i vy mezi těchto 5 znamení zvěrokruhu?

Váhy (23. září – 22. října)

Nenávidíte konfrontaci všeho druhu, lze tedy předpokládat, že jste se narodili ve znamení, které kritiku snáší nejhůře ze všech. Kritiku přijímáte jen tehdy, když z ní necítíte žádné negativní vibrace. Pokud vám chce někdo pomoci a mluví k vám vlídně, zatímco vám vysvětluje, že jste něco udělali špatně a měli jste to udělat jinak, vyslechnete ho. Pokud však na vás někdo křičí, existuje jen malá šance, že si z jeho projevu odnesete ponaučení.

Ryby (19. února – 20. března)

Kritiku nepřijímáte dobře, poněvadž jste přecitlivělí a všechno si vykládáte hůře, než jak vám to bylo původně předloženo. Kritika navíc ničí vaše sebevědomí, poněvadž si uvědomujete, že jste něco udělali špatně. Nejhorší na tom je, že se nijak nemotivujete ke zlepšení, naopak se demotivujete k dalšímu rozhodnutí. Většinou na kritiku reagujete opravdu negativně a poté se izolujete od ostatních lidí.

Rak (21. června – 22. července)

Pokud vás někdo neprávem kritizuje, stáhnete se do sebe. Pokud víte, že jste udělali obrovskou chybu, kritiku si rádi vyslechnete, pokud se však nedomníváte, že si zasloužíte být kritizováni, hrubá slova váš názor nezmění, naopak dotyčného člověka můžete začít považovat za naprosto nedůvěryhodného. Z vašeho pohledu kritika ničí dobré vztahy a vytváří problémy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kritiku nesnášíte tehdy, když máte pocit, že osoba, která vás kritizuje, nerozumí problému více než vy. Potřebujete být obklopeni odborníky, kteří přesně vědí, co říkají. Pokud vás poučuje naprostý laik, jste přímo naštvaní a můžete se pustit do hádky. Odbornost dané osoby, která vás kritizuje, si vždy ověříte, poněvadž toho obvykle víte více než všichni ostatní dohromady. Přímo nesnášíte, když se snažíte dosáhnout úspěchu a někdo kritizuje vaše rozhodnutí.

Panna potřebuje mít kolem sebe odborníky, Zdroj: metamorworks/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemáte žádný problém s tím, že chybujete. Víte dobře, že každý člověk dělá chyby a že se ze svých chyb musíte poučit, pokud je nechcete opakovat. Vadí vám však lidé, kteří se nutně musí angažovat a vyprávět vám, co jste udělali špatně. Neustálé poukazování na vaše chybná rozhodnutí vás do minulosti nevrátí, to víte až příliš dobře. Jenže jste zklamaní z toho, že tomuto typu lidí se to nedá nijak vysvětlit. Těmto lidem poté důvěřujete o něco méně.

Zdroj článku: