Znamení zvěrokruhu, která už mají dávno nakoupené vánoční dárky a vyzdobený dům. Znáte někoho takového?

Znamení zvěrokruhu, která už mají dávno nakoupené vánoční dárky a vyzdobený dům. Znáte někoho takového?
Vánoce už se blíží mílovými kroky. Zatímco někdo už skáče radostí a nemůže se dočkat, druzí se ještě na vánoční atmosféru nemohou naladit. Tato znamení mají už ale nakoupené dárky pro celou rodinu a koledy jim domem znějí už od října. Najdete mezi nimi někoho známého?

Panna

Panny jsou organizované a rády mají vše s předstihem připravené. S úklidem tedy začínají už o pár měsíců dříve a dárky mají zabalené ještě před začátkem prosince. Nechtějí zkrátka s ničím zahálet a riskovat, že by potom něco nestíhaly.

Ze samotných Vánoc sice nejsou tak nadšené jako ostatní, nebo to alespoň nedávají tolik najevo, ale právě ony se starají o to, aby si svátky všichni naplno užili. Místo nedočkavých povzdechů totiž raději plánují a dřou se pomalu od října.

Ve všem jsou navíc tak pečlivé, že to ani nemůže jít jinak než bez problémů. Menu na štědrovečerní tabuli už je vymyšlené, cukroví napečené, vánoční playlist připraven a teď už je čas si konečně oddechnout. A možná poradit těm, kteří s nakupováním dárků otáleli a teď si neví rady.

Býk

Býci se na Vánoce připravují snad už od konce léta. Jejich přípravy však neprobíhají až tak důkladně a plánovaně jako u Pann, ale nadšení se u nich zapřít nedá. Za vánočními svátky Býci vidí hlavně hromady dobrého jídla a hodlají si ho pořádně užít bez jakýchkoliv omezení. Hubnout se může až od nového roku.

Je jim vlastně vskutku jedno, jak se jejich prázdniny vyvrbí, protože ať už je to s rodinou u televize nebo na večírcích s kamarády, s novými dárky a náloží cukroví nebo bramborového salátu si to užijí vždycky.

Vánoční atmosféra je pro ně prostě lákavá, protože po náročném roce konečně přichází čas na bezstarostné lenošení a rodinnou pohodu. Ani o rodinná setkání se totiž připravit nechtějí, i když vidina cukroví bude často větším motivátorem. Na shledání s rodinou se ale většinou těší, zvlášť pokud se s ní už dlouho neviděli a mají plno novinek a zábavných příhod.

Váhy

Váhy milují atmosféru Vánoc a všechno, co je s ní spojeno. Koledy, pečení, dárky i pohoda u pohádek - to je zkrátka jejich. Jako společenské znamení také milují rodinná a přátelská shledání a s radostí sami naplánují nějakou oslavu nebo sraz. Základem je cukroví, dobrá hudba a vaječný koňak nebo jejich oblíbené šampaňské.

Milují dekorace a svou kreativní a estetickou stránku v době Vánoc opravdu nezapřou. Už nyní budou tedy jejich domovy přetékat vánočními ozdobami a pravděpodobně už budou mít k ozdobení připravený i stromeček. Už se zkrátka nemohou dočkat a rozsáhlé přípravy (možná i za pomoci Pann) jim čekání alespoň trochu zkracují.

Beran

Berani kvůli své obrovské soutěživosti nemohou nechat zdobení ani nakupování na poslední chvíli. Potřebují totiž dárky porovnávat s ostatními a mít radost, že jsou s nimi hotovy mezi prvními. Vánoce pro ně ale samozřejmě nejsou jen o soutěžení a předhánění. Tyto svátky je totiž vždycky vrací do dětství a mají je tedy spojené s příjemnou nostalgií a veselými vzpomínkami. K rodině se tedy vždy s radostí vrací a těší se až jim promyšlenými dárky udělají radost.

Jsou otevření a upřímní, a tak se konfliktům ani v nejmenším nebrání. Právě proto se jich vůbec neobávají a představy o rodinných Vánocích jim nemá co kazit. Rodinou jsou navíc většinou opečovávaní a umí si to pořádně užívat, alespoň jednou za rok, předtím než se zase vyřítí zpátky do svého aktivního a zaneprázdněného života.

Zdroj článku: