Kombinace znamení, které tvoří ty nejlepší sourozence. Najdete mezi nimi i sebe?

Kombinace znamení, které tvoří ty nejlepší sourozence. Najdete mezi nimi i sebe?
Sourozenci jsou přátelé na celý život. Máte s nimi tolik společných zážitků a znáte se doslova od narození. Přesto si ne všichni úplně sednou, a to jak v dětství, tak v dospělosti. Samozřejmě to záleží především na povaze a toleranci. Jaká znamení sourozenců si tedy jsou nejbližší?

Býk a Panna/Kozoroh

Zemská znamení spolu umí vycházet a vzájemně se chápou. Pro všechny z nich je důležitá jistota a bezpečí, které si navzájem mohou poskytnout. Rozhodně totiž nebudou nespolehliví nebo přehnaně spontánní. Ve vztazích také oceňují důvěru a věrnost a na ty se mohou tito sourozenci spoléhat.

Panny a Kozorozi mají navíc silnou intuici a analytické myšlení, a tak svým sourozencům mohou snadno pomoci. Býci jsou zase vytrvalí a tvrdohlaví a nenechají si mluvit do svých rozhodnutí. Ne každý s nimi tedy vydrží, ale Panny a Kozorozi umí jejich chování tolerovat. Právě díky tomu jsou z nich často přátelé na celý život.

Rak a Ryby

Obě tato znamení jsou citlivá a umí naslouchat, když má jejich sourozenec zrovna špatný den. Vnímají hodně emocí a umí pochopit časté výkyvy nálad a přehnané emoční výlevy. Jiná znamení by nad takovými starostmi totiž jen mávla rukou.

Rak ani Ryby své pocity sice před druhými moc často nevyjadřují a raději si své problémy nechávají pro sebe, ale jako sourozenci to dokážou bez problémů vycítit. Jsou totiž hodně empatičtí a umí se vzájemně utěšovat i beze slov.

Lev a Váhy

Lvi touží po pozornosti už od dětství a chtějí být za své úspěchy chváleni a obdivováni. Váhy jim alespoň trošku této pozornosti dokážou dopřát a zároveň jsou stejně společenští. Mohou si tedy dělat společné plány a mít společné přátele, což je dokáže hodně sblížit.

Zvlášť Váhy budou navíc rády, že mohou rozhodování nechat na Lvech, a tak je tento sourozenecký vztah pro obě strany výhodný a příjemný. Jejich energie se skvěle doplňují a společné zážitky zaručí celoživotní přátelství i vzájemný obdiv.

Štír a Lev

Štíři i Lvi se řadí mezi dominantní typy, ale zároveň mají vášeň pro to, co dělají. Jsou také hodně loajální, a tak by se nechtěli opustit už jen kvůli své povaze. Nebudou si sice ve všem rozumět a souhlasit se sourozencovými názory, ale za všech okolností se budou podporovat.

Mohou se zdát hodně rozdílní, ale právě to může být jejich největší výhodou. Lvi k sobě totiž nechtějí nikoho stejně průbojného. To by s ním poté museli neustále bojovat o pozornost rodičů i přátel. Uzavření Štíři Lvům s radostí všechnu pozornost přenechají a spokojeně se se svými myšlenkami někam zašijí. Své rozdíly dokážou respektovat, skvěle se v nich umí doplňovat a vědí, kde leží jejich hranice.