3 upřímná znamení, která nikdy nelžou a můžete jim ve všem důvěřovat. Sedí to na vás?

3 upřímná znamení, která nikdy nelžou a můžete jim ve všem důvěřovat. Sedí to na vás?
Občas je těžké najít mezi svými známými někoho, komu můžete věřit opravdu všechno a víte, že si nic nedomýšlí. Někdo však lhát opravdu neumí a můžete si být jisti vším, co říká. Mezi nimi jsou právě i tato 3 znamení. Pokud tedy nesnášíte lhaní, na ně se můžete vždy spolehnout!

Beran

Berani jsou velice upřímným znamením, někdy možná až příliš. Do všeho jdou po hlavě, a proto dvakrát nepřemýšlí ani nad tím, co říkají. Nemají žádné zábrany a rozhodně si neberou servítky. Jsou impulzivní a často až agresivní, a tak občas říkají to, co by neměli, přestože to je pravda. Snadno tak mohou ostatní urazit nebo si je proti sobě znepřátelit, i když danou věc nutně nemysleli jako urážku, zkrátka jen řekli to, co si zrovna mysleli. 

Můžete se tedy spolehnout, že Berani budou za každé situace říkat pravdu. Jen to často nemusí být vůbec příjemné, tak na to buďte připraveni.

Když vás však za něco pochválí, můžete si být jisti, že to myslí skutečně vážně a nesnaží se vám jen říct to, co chcete slyšet.

Váhy

Váhy jsou vyvážené a spravedlivé a vždy proto hrají férově. Jsou tedy upřímné, ale narozdíl od Beranů si dávají pozor, aby ostatní neurazily nebo aby se kvůli nim necítili špatně. Je pro ně důležité, co si o nich ostatní myslí, tak na to opravdu kladou důraz. Osobním a nepříjemným tématům se tedy často vyhýbají přesto, že i je je třeba řešit.

Potřebují kolem sebe klid a harmonii, a tak jediná situace, ve které by mohly lhát, by nastala, kdyby se potřebovaly vyhnout nějaké hádce nebo konfliktu. Váhy se s vámi totiž nikdy nebudou chtít hádat. To raději budou mlčet a své myšlenky a názory si nechají pro sebe.

Střelec

Střelci jsou optimističtí, zábavní a zvídaví. Neustále hledají nějakou cestu za poznáním a pravdou. Nejraději by viděli a znali všechno na světě. Proto se také tak často vydávají na své dobrodružné výpravy. Lhaní tedy rozhodně nemají v oblibě a navíc lhát ani neumí. 

Díky své spontánnosti a smyslu pro humor dokáží své upřímnosti skvěle využít. Proč by taky vymýšleli složité lži, když mohou vyprávět své skutečné historky a příběhy? U nich si zábavy užijete až až. V některých případech se ale může stát, že řeknou i to, co by úplně nemuseli. Často také mohou přecenit své schopnosti a nedodržet své sliby. Pokaždé ale umí přiznat vlastní chybu a omluvit se za ni, takže se nemusíte bát jim věřit.

 

Zdroje: