Jak obstojí znamení v manželství. Lvi to hrají na více stran, Štíři žijí dvojí život a Střelci se doma příliš nezdrží

Jak obstojí znamení v manželství. Lvi to hrají na více stran, Štíři žijí dvojí život a Střelci se doma příliš nezdrží
Jsou různé cesty, které spojí manželství dohromady. Zamysleli jste se, jestli zde hraje roli také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili? Některá znamení jsou pro manželství jako zrozená, jiná se naopak mohou cítit stísněně a nepohodlně.

Beran

Manželství s Beranem je plné překvapení. V dlouhodobém vztahu dává Beran přednost svým aktivitám, ač rodina je pro něj velmi důležitá. Předpokládá, že partner se zatím postará o domácnost stejně kvalitně jako by to dělal on sám. Mívá sklony k nadměrnému utrácení, na druhou stranu je natolik pracovitý a zodpovědný, že své bezhlavé jednání většinou finančně vyváží. 

Býk

Býci usilují o příjemný a bezpečný domov, ve kterém se jejich rodina a přátelé budou cítit uvolněně. Jelikož mají jasnou představu, jak by měl jejich domov vypadat, o zásadních věcech si rádi rozhodují. Jsou přesvědčeni o tom, že mají dokonalý vkus a jen málokdy si nechají do svých plánů mluvit.  

Blíženci

Blíženci mají silnou potřebu dostát v manželství prostoru pro svobodu a individualismus. Mívají tendenci měřit dvojím metrem a pro sebe žádají více než dovolí druhým. Dávejte si proto pozor na vlastní hranice, protože Blíženec si pravděpodobně bude z vašeho prostoru nevědomě ubírat pro sebe. 

Rak

Raci jsou známí svou citlivostí a starostlivostí. Takoví jsou i v manželství a rodinném soužití. Jakmile se někdo z rodiny necítí dobře, Raci si berou tyto potíže ihned na svá bedra. Proto u nich čas od času dochází k emocionálnímu vypětí. Uleví se jim, když si mohou o problémech s partnerem občas popovídat.

Lev

Ke Lvům se v manželském svazku chovejte královsky. jelikož oni se jako králové cítí. Při nedostatku zájmu z partnerovi strany buďto nadobro odchází nebo si hledají obdiv někde jinde. Nemusí to být nutně milenec, zájem stejně dobře nahradí obdiv spolupracovníků nebo skupiny přátel. V manželství zůstávají klidně dlouhá léta jen kvůli dětem, přitom jejich srdce již dávno hoří pro někoho jiného.  

Panny

Panny se manželské role chopí zcela zodpovědně a většinou se stanou vynikajícími hospodyňkami či chlebodárci. Lpí na dodržování pravidel a nejsou-li řádně plněna, dokážou být ke svým blízkým někdy až nesnesitelně kritičtí. Ideální je takovým situacím předcházet vzájemnou domluvou dříve než zjistíte, že nejste schopni jejich náročné požadavky plnit.

Váhy

Váhy chtějí ve svých domácnostech vše dělat nejlépe, a když to nedokáží, jsou frustrované. Moc rády plánují společenské aktivity celé rodiny, organizují setkání s přáteli, přičemž povinnosti rády předávají ostatním členům rodiny, zatímco ony se věnují důležitějším záležitostem. Rády také využívají služeb pomocnic na úklid či hlídání dětí.

Štír

Štíři žijí dvojí život. Zodpovědně se chopí svých manželských povinností, protože domov a spokojená rodina je pro ně velmi důležitým přístavem, avšak chtějí dosáhnout dokonalosti také v profesní oblasti. Často propadají melancholické náladě, kdy s nimi není řeč, ani pokud se je snažíte rozptýlit. Veškeré snahy jsou marné, trvají-li totiž na své dokonalosti, budou se trápit stále svými přemrštěnými požadavky.

Střelec

Pokud se Střelci rozhodnou pro manželství, bývají velmi schopní a energičtí, avšak jen do té doby, dokud se sami cítí nezávislí. Jejich představa o manželství se poněkud liší od ostatních. Doma se příliš nezdržují a povinnosti rádi přenechávají svým partnerům. 

Kozoroh

V manželství jsou Kozorozi sami na sebe stejně nároční jako ve své profesi. Na své partnery kladou nemalé nároky a rádi přebírají kontrolu nad celou rodinou. Když vstupujete s Kozorohem do manželství, přesvědčte se, že ve vztahu stojíte pevně nohama na zemi. Pocítí-li partneři Kozorozi, že jste dostatečně schopní a sebejistí, budou vás respektovat a nechají vám volný prostor. 

Vodnář

Vodnáři bývají svému partnerovi v manželství plně oddaní. Pečlivě vyvažují čas pracovní s tím rodinným, a do domácnosti nezapomenou pokaždé vnést novou myšlenku na změnu či nápad na výlet. Potřebují se stále něčím novým bavit, domácí rutina je ubíjí. Dopřejte jim dostatek svobody a důvěry, vrátí se vám s dobrou náladou a o to víc si budou užívat čas s rodinou.  

Ryby

Starostlivé a pečující Ryby milují svůj domov nadevše. Touží po spokojené rodině se stabilním a romantickým manželstvím. Někdy mohou působit uzavřeně, ale často jsou prostě jen zasnění. Až na výjimky nebývají přehnaně ambiciózní, spíš se spokojí s rodinným životem a obyčejnou prací.