Velký výklad z tarotových karet pro jednotlivá znamení. Štíři se musí obrnit trpělivostí a vodnáři si dát pozor na své zdraví

Velký výklad z tarotových karet pro jednotlivá znamení. Štíři se musí obrnit trpělivostí a vodnáři si dát pozor na své zdraví
Tarotové karty jsou připraveny Vám říct, co významného čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v různých oblastech života. Pro někoho bude důležitá láska, pro jiného zase práce, nebo zdraví. 

Kdo by nechtěl vědět, co ho v nejbližší budoucnosti čeká. Myslím, že snad každý člověk, který čte tyto řádky. Na Vaši budoucnost v měsíci březnu jsme se zeptali tarotových karet. Někoho možná jejich verdikt příliš nepotěší, ale některá znamení se naopak mohou těšit na dny plné radosti. Pojďme se na to společně podívat. 

Beran (21.3. - 20.4.) - Sedmička mečů 

V březnu Vás mohou velmi potrápit intriky lidí, do kterých byste to vůbec neřekli. Tito lidé se Vám pokusí připravit o něco, co je pro Vás velmi důležité. Buďte obezřetní a nevěřte sladkým řečem a falešným úsměvům. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Čtverka pohárů 

Tento měsíc se připravte na poněkud nepříjemné pocity, jako je smutek, deprese, nebo rozmrzelost. Nic špatného Vás ale nepotká. Tyto pocity budou způsobené především nudou a špatným úhlem pohledu. Zkuste se dívat na svět trochu veseleji. Máte mnoho důvod k radosti. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Velekněžka 

V březnu budete bojovat se sebedůvěrou. Budete si sebou velmi nejistí a tím si můžete způsobit negativní bloky, které mohou vyústit v psychické a později také zdravotní problémy. Zaměřte se proto na odpočinek a meditaci, nebo relaxaci. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Vůz 

Čeká na Vás velmi důležitá cesta. Na této cestě se sice potkáte s náročnými úkoly a překážkami, ale vyjdete z nic nakonec jako vítěz a bravurně je zvládnete. Stačí se nezaleknout a pořádně zabojovat za své štěstí. 

Zdolávání náročných úkolů čeká na raky, jak si povedou?
Zdolávání náročných úkolů čeká na raky, jak si povedou? | Zdroj: Pixel-Shot / Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) - Síla 

Čeká na Vás poměrně náročná zkouška. Vy se jí ale nezaleknete. Jste obdařeni dobrým sebevědomím a obrovskou vnitřní silou. Díky tomu se setkáte s velkým úspěchem, který Vám vyslouží obdiv mnoha lidí. 

Panna (23.8. - 22.9.) - Pětka mečů 

Březen pro Vás nebude nijak špatným měsícem. Vy ale budete mít nutkání získat vše a za každou cenu. Tím si můžete dost uškodit. Nehoňte se za úspěchem a raději si užívejte to, čeho se Vám již dosáhnout podařilo. 

Váha (23.9. -23.10.) - Trojka mečů 

V březnu na Vás čeká velmi nepříjemné rozhodnutí. Bude se odehrávat boj mezi rozumem a srdcem. Dejte si ale pozor, vítězství rozumu nad srdcem by Vám mnoho štěstí nepřineslo. Poslechněte raději svou intuici, která Vám velmi dobře poradí. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Sedmička pentaklů

V březnu máte možnost velkého osobního růstu. Ten ale bude vyžadovat velkou dávku Vaší trpělivosti. Budete muset postupovat opatrně krůček po krůčku. Nenechejte se ovládnout leností a nevzdávejte se, ani když Váš úspěch nebude hned znát. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Čtverka pentaklů

Březen pro Vás nebude vhodným měsícem pro budování. Zaměřit se budete muset především na ochranu toho, co již máte. Dopřejte si trochu odpočinku a raději pečujte o své vztahy. Nezapomínejte ani na své zdraví. Opravdu to potřebujete. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Rytíř pentaklů  

Pokud se chcete v březnu dočkat úspěchu v jakékoli životní oblasti, budete na ní muset pořádně pracovat. Nic nezískáte zadarmo. Šance na štěstí je ale obrovská, stačí pro své sny udělat maximum. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Desítka holí 

Dejte si tento měsíc velký pozor na svůj zdravotní stav, který Vás může pořádně potrápit. Nezapomeňte na důležité návštěvy lékaře a dostatek energie věnujte také péči o své tělo a duši. Zdravý životní styl a kvalitní spánek dokáží opravdové zázraky.

Ryby (21.2. - 20.3.) - Desítka pentaklů

Čekají na Vás šťastné časy, co se týče financí. Bude se Vám dařit opravdu skvěle, a to především díky Vaší pracovitosti. Dejte si ale pozor, aby Vás Váš finanční úspěch nestál až příliš mnoho. Nezapomínejte na odpočinek a aktivity, které Vám dělají opravdu radost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text