Velký výklad lásky pro jednotlivá znamení podle tarotových karet: Berani se musí zaměřit na své chování a Ryby čeká možnost rozchodu

Velký výklad lásky pro jednotlivá znamení podle tarotových karet: Berani se musí zaměřit na své chování a Ryby čeká možnost rozchodu
Láska je nádherná. Naplňuje naše srdce radostí, vzrušením a příjemnými pocity. Alespoň občas. Někdy může být pěkně bolavá a zraňující. Přesto po ní ve skrytu duše toužíme.

Láska a partnerské vztahy jsou pro člověka velmi důležité. I když si to někdy nemyslíme, hluboko uvnitř každý touží po sounáležitosti, citech a vzájemné partnerské opoře. Našli jste svoji lásku a jste šťastní? Na lásku teprve čekáte, nebo jste se své milované osobě ještě nesvěřili se svými city? Co na Vás v březnu čeká? Tarotové karty nám napoví, jestli se můžete těšit na romantiku a motýlky v břiše, nebo se spíše připravit na nepříjemné chvíle. 

Beran (21.3. - 20.4.)  

Královna holí

Pokud si v březnu chcete lásku získat, nebo udržet, zaměřte se především na sebe a své chování. Nehledejte problémy, kde nejsou a nesnažte se mít pravdu za každou cenu. Okouzlete svůj protějšek empatií a také svou nádhernou láskou k životu. Optimismus a radost jsou Vaší cestou k partnerskému štěstí. 

Býk (21.4. - 21.5.)  

Rytíř pentaklů

Ve svém životě již máte, nebo v březnu potkáte člověka, na kterého se můžete opravdu spolehnout. Tento měsíc se soustřeďte především na posílení vzájemné důvěry. Naslouchání a opravdový zájem o partnera pro Vás bude velmi důležitý. 

  

Blíženec (22.5. - 21.6.)  

Trojka pentaklů

V partnerských vztazích jste měli v poslední době velkou krizi. To se ale v březnu změní a Vám se začne konečně zase dařit. S vaší láskou uděláte další krok dopředu a posilníte Váš vztah. Čekají na Vás opravdu krásné dny plné lásky. 

Rak (22.6. - 22.7.)  

Osmička mečů

V březnu se ve vztazích nebudete cítit příliš příjemně. Budete mít pocit, že Vám váš partner/partnerka bere svobodu a příliš Vás svazuje. Budete si připadat, že přicházíte sami o sebe a o to, kým doopravdy jste. Popřemýšlejte, zda Vám takový vztah za to stojí. 

Lev (23.7. - 22.8.)  

Královna pentaklů 

Březen pro Vás bude měsícem lásky. Budete se svou láskou opravdu šťastní a budete dokonce zvažovat další velký krok ve Vašem vztahu. Pro někoho to může být dokonce uzavření manželství, nebo zplození dítěte. 

Štíři, v březnu dostanete velkou dávku sexuální energie a touhy
Štíři, v březnu dostanete velkou dávku sexuální energie a touhy | Zdroj: Realstock / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)  

Hvězda 

Je to tady. Čeká na Vás nová a upřímná láska, která bude plná pochopení. S největší pravděpodobností se bude jednat o nový vztah, na kterém sice budete muset ještě hodně pracovat a pečovat o něj, ale vyplatí se Vám to. Má velkou šanci na úspěch. 

Váha (23.9. -23.10.)  

Vělekněz 

V březnu budete se svou láskou na stejné vlně. Budete si dokonale rozumět i beze slov. Vzájemné souznění se projeví také po sexuální stránce. Váš vztah pokvete a budete toužit také po zlegalizování Vašeho krásného vztahu. 

Štír (24.10. - 22.11.)  

Eso holí 

V březnu se začnete na Váš vztah dívat úplně jinak. Poslední dobou dostal pořádně zabrat, ale teď se všechno změní. Opět k sobě najdete cestu a Vaše společné chvíle budou naplněné porozuměním a také obrovskou sexuální energií a touhou. 

Střelec (23.11.- 21.12.)  

Šestka mečů  

Tento měsíc na Vás čeká poměrně velké ochlazení vzájemných citů. To Vás dožene dokonce ke zvažování ukončení vztahu. Zatoužíte totiž opět po těch krásných slastných pocitech, které přináší začátky vztahů nových. 

  

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

Trojka holí 

V březnu se Vaše myšlenky a srdce budou toulat v minulosti. Bude Vám smutno po bývalé lásce a budete stále více toužit po obnovení tohoto vztahu. A možná to nebude tak špatný nápad. Obnovení tohoto svazku by tentokrát mohlo mít velmi pevné základy. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)  

Páže pohárů 

Od své lásky (ať už tajné, nebo té oficiální) se dočkáte příjemné nabídky. Možná Vám štěstí v posledních dnech příliš nepřálo, ale to se v březnu změní. Těšit se můžete na smířlivé gesto, které vaše pošramocené vztahy urovná. 

Ryby (21.2. - 20.3.)  

Devítka mečů 

Váš vztah se blíží ke konci. Přinesl Vám, co přinést měl, ale dále pro Vás vhodný není. Vy sami to moc dobře víte, ale budete se bát samoty. Nemějte strach. Chvilka samoty je rozhodně prospěšnější než nefungující vztah. 

Zdroj článku:
  • Autorský text