Typ lidí, od nichž byste se podle astrologie měli raději držet dál

Typ lidí, od nichž byste se podle astrologie měli raději držet dál
Neexistuje člověk, který by byl dokonalý pro všechny. Každý z nás se někdy setkal s typem lidí, s nimiž si nemá absolutně co říci, nebo měl přítele, s nímž si po čase přestal rozumět. V tomto článku se dozvíte, jaký typ lidí není určen pro Vás, v závislosti na znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemáte příliš rádi lidi, kteří jsou příliš pohodoví a na všechno mají čas. Pokud byste se s někým takovým spřátelili, vedlo by to pouze ke katastrofě, tudíž nezkoušejte udělat u někoho výjimku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Člověk, který jedná bezohledně vůči ostatním, se nestane dobrým partnerem ani dobrým přítelem, co se týče Vaší osoby. Raději se mu vyhněte velkým obloukem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidi, kteří během naštvanosti mlčí, aby Vás potrestali, a odmítají se s Vámi bavit, byste měli zavrhnout již při prvním zjištění, jací jsou.

Rak (22. června – 22. července)

Člověk, který je odtažitý a trvá mu dlouho, než Vám začne důvěřovat, rozhodně není ten pravý pro Vás. Akorát byste se rozčilovali, což Vy určitě nechcete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Potřebujete být obklopeni optimisticky uvažujícími lidmi. S pesimisty byste se pouze hádali. A věřte, že časem by ty hádky omrzely i Vás.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nejhorší přítel, kterého můžete mít, je alkoholik, který svůj problém skrývá za Vašimi zády – jde se prospat a pošle Vás uklidit nepořádek. Nejlepší je se s tímto typem lidí nekamarádit.

Váhy (23. září – 23. října)

Lidé milující konflikty a libující si v nich nejsou Vaši dobří přátelé. Vidíte někoho z nich ve svém užším přátelském okruhu? Jistě že ne, poněvadž si s nimi příliš nenotujete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nerespektujete lidi, kteří se Vám nedokážou postavit. A přátelství s takovýmto člověkem byste se měli vyhnout pro jeho dobro, protože ho začnete šikanovat jen proto, aby se Vám postavil. Takto to ale s těmito lidmi nefunguje.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejhorší typ lidí pro Vás je ten, kteří neustále nesouhlasí s Vašimi názory a přejí si omezit Vaši osobní svobodu, jako byste jim patřili. To by Vás pouze rozesmutnělo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neměli byste se zdržovat u lidí, kteří jsou příliš velcí vtipálci a často uráží ostatní lidi, abyste se Vy zasmáli. Pokud to dělá u ostatních, Vás začne brzy také urážet.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud Vám někdo řekne, jaké názory máte zastávat, neberte to jako legraci a naopak se od tohoto člověka vzdalte co nejdále. Přátelství s ním nevěstí nic dobrého.

Ryby (19. února – 20. března)

Představivost je pro Vás hodně důležitá, proto se ani ze soucitu nebavte s lidmi, kteří všechno berou příliš vážně, pouze by z Vás vysávali pozitivní energii.

Zdroj článku: