Bohatství pro jednotlivá znamení horoskopu. Štíry v březnu čeká odměna za pracovní výsledky

Bohatství pro jednotlivá znamení horoskopu. Štíry v březnu čeká odměna za pracovní výsledky
Finanční stabilita je pro lidi velmi důležitá. Není ale bohužel každý měsíc posvícení. Někdy jsme dole a někdy zase nahoře. Jaký verdikt vyřkly tarotové karty pro Vaše znamení na měsíc březen? 

Bohatství samozřejmě není jen o penězích. V životě je mnohem více důležitých věcí. Ale přesto nejspíš každého z nás zajímá, zda bude alespoň finančně zajištěn. Podívali jsme se proto na bohatství a finanční stabilitu jednotlivých znamení. Některým se bude finančně skvěle dařit, ale jiné znamení musí být naopak obezřetná. Do jaké skupiny budete patřit právě Vy? 

Beran (21.3. - 20.4.)  

Král pentaklů

V březnu se Vám podaří skvělé pracovní spojení s mužem, který má mnoho zkušeností. Díky tomu se Vám podaří vydělat si krásné peníze, které si budete také náležitě užívat. Dejte si pozor ale na přehnané utrácení za nesmysly. Mohlo by se Vám to vymstít. 

Býk (21.4. - 21.5.)  

Královna holí 

Tento měsíc budete oplývat ohromnou vnitřní silou a chutí do práce. Budete mít také skvělou schopnost prosadit sebe a své nápady. Dejte si ale pozor, abyste nebyli příliš dominantní a nešli přes mrtvoly. Nemuselo by se Vám to finančně vyplatit. 

Blíženec (22.5. - 21.6.)  

Císařovna 

V březnu se dočkáte odměny za Vaše předchozí snahy. Vaše tvrdá práce bude skvěle ohodnocena a Vy si tak budete moci udělat pořádnou radost. Potěšit můžete také svoji rodinu a zainvestovat do plánované rekonstrukce domácnosti. 

Rak (22.6. - 22.7.)  

Trojka holí 

Březen se u Vás ponese v duchu nových nápadů, které povedou k finančnímu zajištění. S tím mohou být spojeny také pracovní cesty a cestování za prací. Ku prospěchu  Vám také bude spolupráce s kolegy, nebo nadřízenými. Po finanční stránce se Vám bude dařit skvěle. 

Lev (23.7. - 22.8.)  

Čtverka pohárků 

Tento měsíc pro Vás nebude po finanční stránce příliš příznivý. Nebudete se Vám nic chtít a Vaše nálada bude pod bodem mrazu. To se také projeví na Vámi odvedené práci a následné finanční odměně. Raději příliš nerozhazujte.

Panny, o vysněné bohatství Vás mohou připravit hádky na pracovišti
Panny, o vysněné bohatství Vás mohou připravit hádky na pracovišti | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)  

Desítka pentaklů 

Finanční situaci v březnu Vám pomůže výrazně zlepšit změna zaměstnání, nová pracovní pozice, nebo dokonce začátek podnikání. Budete se cítit finančně zabezpečení a velké bohatství Vás čeká také v osobním životě. 

Váha (23.9. -23.10.)  

Páže mečů 

Na velké finanční úspěchy se tentokrát příliš netěšte. O vysněné bohatství Vás mohou připravit hádky na pracovišti. Pozor si dejte především na nekalé praktiky některého z kolegů. 

Štír (24.10. - 22.11.)  

Páže pohárů 

Finančně se Vám bude v březnu dařit skvěle. Dočkáte se nejen slovní pochvaly a uznání od Vašeho nadřízeného, ale těšit se můžete také na finanční odměnu, nebo prémii. Vaše úsilí se Vám vyplatí.

Střelec (23.11.- 21.12.)  

Devítka mečů

V březnu se obrňte trpělivostí. Nebude se Vám dařit po finanční stránce příliš dobře. Setkat se můžete mimo jiné také se ztrátou majetku. Buďte obezřetní a všechnu svou práci si dobře kontrolujte,  i když Vás nebude zrovna bavit. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

Šestka pohárů 

Bohatství na Vás tento měsíc čeká krásné. Nemusí se jednat nutně jen o peníze, ale také o majetek. Cestu k němu Vám pomůže najít nějaký člověk z Vaší minulosti. Pro někoho to může znamenat zisk nový, pro jiného třeba vyrovnání se s bývalým partnerem. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)  

Osmička mečů 

O finance se v březnu připravíte především kvůli vlastní nerozhodnosti. Budete zahnání do kouta, protože nebudete využívat své schopnosti a zkušenosti. Zkuste raději zabojovat a tvrdě pracujte. Vyhnete se tak finančním problémům. 

Ryby (21.2. - 20.3.)  

Eso pentaklů 

Peníze Vám v březnu rozhodně chybět nebudou. Budete jich mít více, než potřebuje, ale bohužel Vám nebudou dělat žádnou radost. Zjistíte totiž, že peníze nejsou to, co Vám v životě chybí a co potřebujete. Pro vydělání peněz budete věnovat až příliš mnoho času a energie. Zvolněte a věnujte se také osobnímu životu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text