Velký horoskop lásky na březen. Velkou zamilovanost si užijí Býci či Štíři

Velký horoskop lásky na březen. Velkou zamilovanost si užijí Býci či Štíři
Měsíc březen přináší pro spoustu z nás nový přísun energie a lásky. Zjistěte, zda právě vaše znamení zvěrokruhu čeká láskyplné období nebo se musíte připravit na překážky a komplikace ve vztahu. 

V březnu vstupují planety do nového uskupení a mají vliv na jednotlivá znamení zvěrokruhu. Pro někoho z nás to může znamenat nové začátky v lásce. Venuše se projeví hned u několika znamení a přinese nová láskyplná setkání.

Beran 21.3. - 20.4.

Berani v tomto měsíci rozhodně zažijí období lásky. Máte pocit, že jste konečně poznali toho pravého a společné chvilky si naplno užíváte. Zároveň máte strach, že o tuto osobu přijdete, čímž se okrádáte o společné štěstí. Zkuste více důvěřovat osudu, který přesně ví, co je pro vás to nejlepší. 

Býk 21.4. - 21.5. 

Měsíc březen bude u vás, Býci, hodně o lásce. Ať jste nezadaní nebo v dlouhodobém partnerství, konečně se můžete těšit na opětovný příval oboustranné lásky. Pro opačné pohlaví budete velmi přitažliví a vy si jeho náklonnosti budete velice užívat. 

Blíženci 22.5. - 21.6.  

V březnu jsou vám hvězdy v oblasti lásky velice nakloněny. Ať už chcete oslovit jakýkoli protějšek, určitě u něho zabodujete. Budete přímo terčem pro opačné pohlaví a zajímavé protějšky se jen pohrnou. Celý měsíc tak pro vás bude velice aktivní a plný vzrušujících schůzek. 

Rak 22.6. - 22.7. 

Raci aktuálně v oblasti lásky neprožívají příliš příznivé období. Se svým partnerem si poslední dobu příliš nerozumíte a vás to trápí. Začnete uvažovat nad radikální změnou. Není třeba se unáhlovat, druhá polovina měsíce přináší velké změny a s nimi i novou jiskru v lásce.

Váhy, zkuste s partnerem více komunikovat
Váhy, zkuste s partnerem více komunikovat | Zdroj: Dmytro Zinkevych / Shutterstock

Lev 23.7. - 22.8. 

Březen je jako stvořený pro lásku také u znamení Lva! Planety jsou tento měsíc v příznivém seskupení ve vašem znamení, a proto se můžete těšit na přízeň opačného pohlaví. Přitáhnete hned několik protějšků, kteří o vás budou bojovat. Vy si tak budete moci vybírat, s kým vám bude nejlépe.  

Panna 23.8. - 22.9 

Panny momentálně neprožívají nejpříznivější období. Ani v lásce tomu nebude jinak. S partnerem to bude trochu skřípat a dojde i na ostřejší výměny názorů. Vaší bezvýchodnou situaci budete chtít nějak řešit a snažit se váš vztah za každou cenu spravit. Myslete na to, že nejde na vše tlačit a vztah udržovat za každou cenu.

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Pro Váhy nastává poněkud náročnější období i co se vztahů týče. Máte pocit, že si s partnerem tolik nerozumíte a nechce vám ani naslouchat. Zkuste spolu více komunikovat, spoustu problémů to vyřeší. Nezadané Váhy se mohou těšit na novou zajímavou známost. 

Štír 24.10. - 22.11. 

Pro Štíry začíná velmi plodné období plné lásky. Můžete očekávat nenadálá milostná vzplanutí. S novým objevem nebo starou láskou zažijete velké spojení a přitažlivost a těšit se můžete na romantické chvilky i vyznání lásky. 

Střelec 23.11. - 21.12.

Měsíc březen může přinést Střelcům nové možnosti a láskyplná setkání. Můžete prožít skutečné spříznění s druhou osobou, které pro vás bude velmi silné. Zadaní jedinci mohou být se svým partnerem na ostří nože, ale konec měsíce je o usmiřování. 

Kozoroh 22.12. - 20.1.  

Kozorozi mohou v lásce prožívat velmi nejisté období. Ať už jste ve vztahu nebo pouze randíte, nebudete si druhou osobou natolik jistí, ale chcete tomu dát ještě šanci. Budete řešit spoustu komplikací a partner vám to nebude moc ulehčovat. 

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Příznivé období v březnu rozhodně prožijí Vodnáři. Máte u sebe velmi zajímavou osobu, s níž zažíváte spoustu zábavy. Společného času si budete užívat po celý měsíc. Pak ale začnete hodně přemýšlet, zda pro vás nebude nejlepší zůstat jen přáteli. 

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Ryby si na šťastné období v lásce musí ještě chvíli počkat. Dlouhodobý vztah vám už moc radost nepřináší a vy začnete přemýšlet, jestli to má cenu uměle udržovat. V druhé polovině měsíce můžete někoho velmi zajímavého potkat. Konec měsíce bude hlavně o rozhodování, což nebude vůbec lehké.

Zdroje článku: