Orisha horoskop na březen: Váhy čeká výzva, Střelec se odpoutá od minulosti

Orisha horoskop na březen: Váhy čeká výzva, Střelec se odpoutá od minulosti
Tento horoskop nepatří mezi ty nejznámější, ovšem o to v sobě skrývá hlubší a moudřejší zprávy pro jednotlivá znamení. Pochází z Brazílie a jeho název vychází od jmen tamních polobohů, Orishů. Ti předpovídají, jak bude vypadat váš měsíc březen.

S březnem přichází spoustu nových, čistých energií, což se projeví ve všech oblastech života - v rodině, v práci nebo ve zdraví. Důležité pro všechny znamení bude, abyste se zaměřovali na pozitivní aspekty svého života a vyhýbali se negativním. Vždycky je to totiž nakonec jenom naše volba. 

Oggún (22. března – 20. dubna) - Beran

Tento měsíc se můžete přistihnout, že budete přemýšlet, co to znamená zůstat na jednom místě dostatečně dlouho na to, abyste se stali součástí celku. Nemusí to znamenat, že je v sázce váš pocit nezávislosti. Možná je to přesně to, co potřebujete, abyste se cítili svobodní, konečně najít dobrý kolektiv!

Oko (21. dubna – 21. května) - Býk

Jestli někdo ctí kvalitu před kvantitou, jste to vy. Letos v březnu buďte připraveni počítat se svými aspiracemi a uplatňovat tento organizační princip kvality nad kvantitou. Stačí začít jednoduše, třeba že si uklidíte doma.

Elleguá (22. května – 21. června) - Blíženci

Možná si posledních pár měsíců vyžádalo, abyste svou omezenou kapacitu brali vážně. Koneckonců, nikdo jiný není zodpovědnější za vaše blaho než vy – nedelegujte tuto zásadní odpovědnost na někoho jiného. V partnerství budete více naslouchat svému protějšku, který potřebuje podporu.

Podpořte svého partnera
Podpořte svého partnera | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Oshún (22. června – 23. července) - Rak

Můžete být svědky něčí nejistoty, aniž byste museli být zodpovědní za to, je zachránit. Tak se v březnu naučíte ztělesňovat přijímání upřímné chvály od ostatních, i když vám to připadá v rozporu s vašimi vlastními měřítky. Váš nesouhlas s tím, jak vás někdo sleduje z jeho pohledu, vás zbytečně zmenšuje.

Changó (24. července – 23. srpna) - Lev

Když pozorujete lidi s půvabným ovládáním jejich řemesla, co vás na nich nejvíce přitahuje? Je to jejich disciplína a smysl pro zodpovědnost? Je to jejich čistý talent a sebevědomí bez námahy? Je to jejich vášeň a závazek žít život, po kterém touží? Toto jsou otázky, které si v březnu zodpovíte. 

Yemanyá (24. srpna – 23. září) - Panna

Váš rodinný život je pro vás velmi důležitý a často myslíte na svou rodinu dříve, než začnete myslet na sebe. Je důležité, abyste ostatním umožnili mít jejich názory a problémy, aniž byste měli pocit, že je vaším úkolem to všechno napravit. Postarejte se o sebe, abyste vyvážili péči a pozornost, kterou věnujete ostatním.

Obatalá (24. září – 23. října) - Váhy

Musíte si být schopni plně důvěřovat, abyste unesli svou vlastní váhu. Život je i improvizace a rozpaky z chyb nejsou dost dobrou omluvou k odmítnutí neznámého. Nebojte se toho, co se ještě nestalo. Některé věci nikdy nepoznáte, dokud je nezkusíte. Březen bude plný výzev. 

Orula (24. října – 23. listopadu) - Štír

Zdá se to paradoxní, ale čas hraní musíš brát vážně, drahý Štíre. Ve skutečnosti je tento měsíc tím nejvhodnějším obdobím, kdy věnovat konkrétní hodiny kreativitě. Lidé se mohou svým koníčkům posmívat jako plýtvání zdroji a časem. Věděli jste ale, že koníčky mohou být vstupní branou k hlubšímu pocitu smyslu a spojení ve vašem životě?

Babalú Ayé (23. listopadu – 21. prosince) - Střelec

Vězte, že s vaší nashromážděnou moudrostí přichází síla a autorita – dost na to, abyste se dostali přes životní nejistoty. Život je plný začátků a konců; s touto cestou přichází obnova. Dívejte se dopředu, v březnu konečně zahodíte obavy z minulosti. 

Agayú Sola (22. prosince – 20. ledna) - Kozoroh

Tento měsíc si uvědomíte, jak integrujete lekce, které se naučíte od ostatních. Jde o to, že můžete být skutečně zodpovědní pouze za to, co se naučíte, takže si své učitele vybírejte moudře. 

Ochosi (21. ledna – 19. února) - Vodnář

Řekněme, že se chcete naučit být méně nepříjemní s lidmi, kteří jsou s vámi nespokojeni. Jak byste postupovali? Přistupujte k tomu jako projektový manažer, od nápadů až po realizaci. Březen je totiž ideální pro introspekci a růst.

Inle (20. února – 21. března) - Ryby

Když se věnujete práci, které věříte, máte nekonečnou energii. Prostředí, ve kterém pracujete, je zásadní pro váš úspěch. Jste vizionář, který nemá vždy dostatek sebedůvěry, aby udělal skok. V březnu se ale naštěstí obklopíte správnými kolegy.