Kylie Jenner své matce vůbec neodpovídá na zprávy po šíleném fiasku s Forbesem

Kylie Jenner své matce vůbec neodpovídá na zprávy po šíleném fiasku s Forbesem
Zajímáte se o celeberity? Už jste slyšeli o mladé a úspěšné podnikatelce Kylie Jenner? Pokud ano, seznamte se s novými faktu kolem celého jejího nepovedeného příběhu.

Zdá se, že ostuda z pádu žebříčku časopisu Forbes pokračuje. Řeč je o úspěšné podnikatelce Kylie Jenner, která se údajně ve svých 22 letech řadí mezi miliardáře. Aby této pověsti mladá podnikatelka docílila, přidala si na své konto pár nul navíc. Jak celý skandál kolem jejího majetku pokračuje?

Co se stalo?

Jak asi všichni fanoušci Kylie Jenner ví, před několika dny zveřejnil časopis Forbes velmi odvážný článek, v němž se zabýval lživými informacemi mladé Kylie Jenner a jejího majetku. Článek podal řadu šokujících tvrzení o společnosti Kylie Cosmetics, včetně obvinění z toho, že vědomě o svém úspěchu a majetku po celá léta lhala.

Kylie má z ostudy kabát

Kromě krátkého tweetu na Twitteru o sobě Kylie nedala vůbec vědět, zdá se, že kvůli ostudě se stáhla do pozadí. Také se v jejím okolí povídá, že telefon nebere ani své matce, která celou šarádu odstartovala. Napětí mezi nimi je na velmi nebezpečné úrovni – Kris totiž vlastní asi 10 procent z Kyliných obchodů – takže není divu, že v pozoru jsou i zaměstnanci.

Časopis Forbes zveřejnil pouze fakta

V článku Forbes ale nebyly zaznamenány žádné údery proti samotné Kylie. Informace byly čistou pravdou, která odhalila tajemství rodiny Jenner. Kylino podnikání je výrazně menší a méně ziskové, než rodina uvedla, aby se dostala mezi nejvyšší pozice Forbesova žebříčku nejbohatších lidí na světě.

Kylino originální prohlášení na sociálních sítích

What am i even waking up to. i thought this was a reputable site... all i see are a number of inaccurate statements and unproven assumptions lol. i’ve never asked for any title or tried to lie my way there EVER.“