Hvězdná znamení, která ráda ovládají své přátele

Hvězdná znamení, která ráda ovládají své přátele
Přátelství je většinou o vzájemné podpoře. To však neplatí pro následující znamení zvěrokruhu. Ta mají ráda vše pod kontrolou a více berou než dávají, přestože mohou jednat podle nejlepšího přesvědčení a nemusí to myslet špatně. Patříte mezi takové přátele i vy?

Ryby (19. února – 20. března)

Máte spíše věrné pomocníky než opravdové přátele. Pokud se vám nelíbí, jak se váš přítel chová, snažíte se ho co nejvíce změnit k obrazu svému. Své úspěchy přikládáte sobě samým, avšak pravdou je, že to jsou vaši přátelé, díky kterým si o vás lidé myslí, že jste schopni vyřešit jakýkoliv problém. Navíc máte spoustu nápadů, ale jen málokdy je uskutečníte, pokud jste na ně sami, a proto se se svými nápady podělíte se svými přáteli, kteří za vás většinou udělají veškerou práci, a pokud chtějí mít na vašem úspěchu podíl, vždy jim sdělíte, čí nápad to byl.

Býk (20. dubna – 20. května)

Děláte vše pro svou rodinu a nejbližší přátele. Domníváte se, že víte, co je pro ně nejlepší, a proto rozhodujete za ně. Trváte na tom, že všichni, které znáte, se musí zařídit podle vás, pokud chtějí v životě uspět.

Nezřídkakdy se stane, že vás někdo pozve do restaurace a nakonec si musí objednat jídlo, které vyberete vy, protože je pro něj to nejlepší a nejzdravější, jaké lze na jídelním lístku najít. Taktéž jste ke svým přátelům kritičtí, protože se nechovají podle vašich představ, a oni se neohradí, přestože je to štve. Nechtějí naštvat vás.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud někdo z vašich přátel potřebuje, abyste pro něj něco udělali, uděláte to velice neradi. Budete od něj vyžadovat nějakou protislužbu, jejíž splnění je pro dotyčného mnohdy mnohem těžší než původní úkol pro vás.

Posuzujete rozhodnutí svých přátel opravdu tvrdě, jelikož vy byste to takto neudělali. Co není podle vás, to pro vás není společensky přijatelné, a proto většinu času stráveného s přáteli strávíte tím, že jim promlouváte do duše a snažíte se je změnit k obrazu svému, jelikož vaše mínění je podle vás to jediné správné.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vás někdo zná pouze zběžně, má o vás opravdu dobré mínění. Ovšem vaše rodina či nejlepší přítel mohou potvrdit, že nejste tak bezchybní, jak se prezentujete a jak byste si přáli, aby vás lidé vnímali. Nejste spolehliví přátelé, protože příliš nerespektujete způsob myšlení druhých lidí.

Věříte, že tak, jak byste problémy řešili vy, by je měli řešit i ostatní lidé, protože je to jediné správné řešení. Jste hodně panovační, tudíž vaši opravdoví přátelé musí splnit vše, co vám na očích vidí, jinak je zle.

Zdroje článku: