Znamení, která jsou slepě optimistická a bezstarostná

Znamení, která jsou slepě optimistická a bezstarostná
Optimismus nám pomáhá překonat těžké životní období. Pokud jsme optimisté, nacházíme i v těch nejtěžších situacích něco dobrého (např. poučení) nebo si říkáme, že nastanou lepší časy. Některá znamení zvěrokruhu se vyznačují až slepým optimismem a bezstarostností. Jaká to jsou a patří vaše znamení do tohoto seznamu?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ze špatných životních zkušeností si nic neděláte. Jste vždy výstřední a váš postoj k životu není výjimkou. Reagujete na vše zcela instinktivně, a proto vás spousta lidí může zaslechnout udělat si legraci z katastrofy, která se vám stala.

Žijete přítomností, ale dobře víte, že zítra se budete cítit mnohem lépe. Lidé vás mohou považovat za nedbalého člověka, který se nepozastavuje nad ničím, co se mu v životě stalo. Nedbáte na pocity ostatních lidí ve vašem okolí, pokud na něco reagujete. Vytváříte vtípky na všechno, co se ve vašem životě stane, a nehledíte na to, jestli to někoho zraní, nebo ne.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Žijete si svým vlastním způsobem života. Upřednostňujete práci a disciplínu před čímkoliv jiným. A pokud se v práci nebo v jakémkoliv jiném životním směru přestane dařit, je na řadě způsob, jak se se svými problémy vypořádáte.

U vás je to právě optimismus, který vás činí tak veselými a bezstarostnými. Lidé kolem mohou nechápat, jak můžete vydržet takový nápor životních překážek, které se kolem vás tvoří tím, že jste ke všem okolo tak milí, až vás někdo může začít využívat. Jste inteligentní a často nedomýšlíte následky svých činů, ovšem váš optimismus vás vždy udrží při zemi.

Váš optimismus Vás vždy udrží při zemi, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Narodili jste se ve znamení, které se vyznačuje tím největším optimismem ze všech znamení zvěrokruhu. Ve všem vidíte to dobré, nikdy se nestane, že byste litovali svého rozhodnutí. Vidíte poloplnou sklenici vody, ne poloprázdnou.

Váš optimismus je příliš nakažlivý, ve vaší přítomnosti se všichni lidé cítí výjimečně. Váš smysl pro zlehčování problémů vám však může pěkně zavařit. Vaše smýšlení ve smyslu „udělám to, jak to půjde, nějaký výsledek to už mít bude“ má za následek nedbalost při vykonávání pracovních úkonů, a ještě tomu dopomáhá fakt, že svému úkolu věnujete málo pozornosti.

Ryby (19. února – 20. března)

Hodně často se litujete, že jste dopadli tak, jak jste dopadli. Abyste se z toho všeho nezbláznili, potřebujete být optimističtí s velkou dávkou bezstarostnosti. To vyústí mnohdy v řadu problémů, například chodíte pozdě, protože si říkáte, že kdo se s vámi chce setkat, ten si na vás počká.

Ve své mysli si vytváříte jiné světy a mnoho dobrých situací, pokud se vám v životě nedaří. To vás udržuje daleko od syndromu vyhoření, kterého byste jinak dosáhli, pokud byste se neponořovali do svého vlastního krásného světa.

 

Zdroj článku: