Jací jsou vaši přátelé podle slunečního znamení. Nevyžádané rady Býků, závislost Raků a náhodná setkání s Vodnáři

Jací jsou vaši přátelé podle slunečního znamení. Nevyžádané rady Býků, závislost Raků a náhodná setkání s Vodnáři
Dobrých vztahů si ceníme stejně jako dobrého zdraví, ale ne s každým dokážeme přátelství udržet po celý život. Které znamení si pro své přátelé vždy najde čas?

Beran

Beran mívá velmi nabitý program, ale na své přátelé si čas vždy najde. Pořádně si rozmyslete, zda chcete vašeho přítele Berana žádat o radu. Vzbudíte v něm totiž pocit, že jste naprosto bezradní a on musí nastoupit jako váš zachránce. 

Býk

Přátelé ve znamení Býka bývají vždy na dosah připraveni vám pomoci. Někdy udělují i rady nevyžádané. Pravdu vidí zcela zřetelně a nepochopí, proč se jejich radami neřídíte. Sami jsou za vaši pomoc vděční, ale málokdy se vašimi náhledy budou řídit. S Býky bývá obvykle legrace. Rádi se baví, jezdí na výlety a pořádají různá přátelská setkání často spojená s dobrým jídlem. 

Čtěte také: Týdenní horoskop od 15. února: Beranům hrozí hádky, Pannám náladovost a Kozorohy čeká zklamání

Blíženci

Mít přítele ve znamení Blížence zajišťuje věčnou zábavu. Blíženci si rádi hrají v každém věku a svůj rozpustilý přístup vnáší do jakékoli aktivity. Nápomocní vám mohou být spíš svou rozvernou přítomností a optimistickým nadhledem, se skutečnými problémy sami zápasí. 

Rak

Raci se o svá přátelství nechtějí s nikým dělit. Ideální pro ně je, cítí-li se být v pozici těch nejlepších. V kritických situacích se na vás mohou upnout a stát se na vás závislými. Avšak rozhodnete-li se strávit čas podle svých představ, věrní Raci setrvají v očekávání, kdy se opět ukážete.

Čtěte také: Co všechno určuje váš čas narození. Měsíční znamení na vás prozradí více, než si myslíte

Lev

Lev nabízí otevřené přátelství, stačí říci a okamžitě pomůže. Nemá potřebu být vyloženě potřebný, proto vám rád poskytne prostor být o samotě, a to samé očekává i od vás. Přátelství se Lvem funguje nejlépe příležitostně, jelikož jeho schopnost udílet rady a vhodná doporučení může oslabit vaše vlastní schopnosti se rozhodovat. 

Panny

Starostlivé Panny dokáží rozpoznat, kdy jejich přátelé skutečně potřebují pomoc. Nebývají častými návštěvníky, ale když už přijdou, stráví s vámi příjemný a poklidný čas. Samy si o pomoc neumí říct, i přestože podporu přátel často potřebují. 

Čtěte také: Milenec podle slunečního znamení: Přelétavý Blíženec, náročný Kozoroh a Ryba utěšitelka

Váhy

Jako přátelé jsou Váhy nesmírně štědré a ochotné. Jejich velkorysost je obdivuhodná, tedy až do chvíle, než se z ničeho nic rozhodnou, že chtějí vše vrátit. Přátelství Vah totiž bývá limitované, po nějaké době se z přátelského vztahu začnou stahovat, aniž by své chování nějak odůvodnili. 

Štír

Štíři si přátele pečlivě vybírají. Někdy to s pečlivostí doslova přehání a stane se, že zůstanou zcela bez přátel. Tak jako jsou přísní sami na sebe, jsou důslední i na své přátelé. Chyby svých přátel berou jako zradu a k odpuštění přistupují jen výjimečně. Celoživotním přítelem Štírů se může stát člověk tolerantní s všestrannou povahou, jedině ten se totiž dokáže přizpůsobit vážným náladám a změnám v jejich emocionálních stavech.

Čtěte také: Horoskop podle run: 24 symbolů, které propojují tajemství dávných věků s přítomností

Střelec

Přátelství se Střelci bývá velké dobrodružství. Dokáží vás nadchnout pro jakoukoliv aktivitu, aniž by se o to museli příliš snažit. Stejně rychle jako se objeví, také zmizí. V případě potíží jsou vždy nachystáni svým přátelům pomoci, sami si však své starosti nechávají pro sebe. 

Kozoroh

Kozorozi bývají starostlivými a pozornými přáteli. Nehledě na to, jak jsou vytížení, jsou vždy připraveni pomoci. Jejich důvěry však nesmíte zneužít, obracejte se na ně pouze v nezbytných případech. Jsou to velmi upřímní a čestní lidé, kterým se můžete kdykoliv a s čímkoliv svěřit. 

Čtěte také: Jak obstojí znamení v manželství. Lvi to hrají na více stran, Štíři žijí dvojí život a Střelci se doma příliš nezdrží

Vodnář

Přátelé ve znamení Vodnáře dokážou skvěle okořenit váš život. Jsou neustále v pohybu a jejich fascinace životem je vysoce nakažlivá. Raději nespoléhejte na pravidelný a častý kontakt. Přátelství s Vodnáři je založeno na náhodných či náhlých setkáních, které však ve vás zanechají trvalou stopu. 

Ryby

Dveře Ryb jsou přátelům vždycky otevřené. Ryby si přátelství velmi cení, umí pozorně vyslechnout a když je třeba, nabídnou pomocnou ruku. Pokud se vám delší dobu neozývají, nedivte se, žijí v trochu jiném světě. Uvítají však i nečekanou návštěvu, která je rozptýlí z melancholické nálady.

Čtěte také: Jaké posvátné zvíře představujete v indiánském horoskopu