Zamilované hvězdy: Podívejte se, co pro vás připravil letošní velký valentýnský horoskop

Zamilované hvězdy: Podívejte se, co pro vás připravil letošní velký valentýnský horoskop
Svátek zamilovaných je za dveřmi a většina znamení se může těšit na skvělý večer. Pro ty z vás, kteří ještě váhají s kým Valentýna strávit, mají hvězdy dobrou radu.

Valentýn se kvapem blíží a vás určitě zajímá, jak tento svátek zamilovaných letos dopadne. Většina zadaných si užije opravdu hezký valentýnský večer, ovšem některá znamení by si měli dát trochu pozor, aby nezranili něčí city. Pro ty nezadané máme i tip na ideální znamení, které pozvat v tento den na rande. 

Beran (21. března - 20. dubna)

Merkur právě prochází znamením Vodnáře, což znamená, že ve vašem společenském životě bude dnes celkem živo. Čeká vás skvělý valentýnský večírek nebo velmi zábavný večer s vaší drahou polovičkou. Pokud jste nezadaní, vaším ideálním partnerem na rande je kolega ve znamení Lva. Cesta ke lvímu srdci vede přes luxus, je tedy nejvyšší čas na rezervaci stolu v nejlepší restauraci ve městě.

Býk (20. dubna - 21. května)

Chcete se letos držet při zemi? To dává smysl, když Luna prochází Střelcem a vaším intimním osmým domem. Zadané Býky tedy čeká poklidná romantika ve dvou, pravděpodobně v pohodlí domova. Nezadaní Býci by však mohli svůj Valentýnský večer trochu okořenit a jít na rande se Štírem. Štír vám určitě neřekne „ne’’, jednak je velmi spontánní a také mezi vámi panuje neskutečná chemie. 

Blíženci (21. května - 21. června)

Blíženci, vy se držte raději zpátky. Buďte v komunikaci a ve společenských kruzích obezřetní, zejména pokud se rozhodnete pro dvojí rande. Situace se může rychle rozohnit a poslední, co si na Valentýna přejete, je hádka. Takže opatrně. Nezadaným Blížencům by mohlo sednout rande s klidnějšími Váhami.

Blíženci by se mohli zúčastnit dvojitého rande, ale pozor!. Zdroj: PeopleImages.com - Yuri A/ Shutterstock

Rak (21. června - 23. července)

V práci toho máte hodně, takže partner pochopí, že letos nemáte čas ani prostor na velkolepé oslavy. Postačí poklidná romantická večeře, kterou dáte partnerovi najevo, že je stále na prvním místě. Nezadaní Raci budou pravděpodobně trochu překvapeni pozváním na schůzku od Kozoroha. Pokud k tomu dojde, určitě si tuto příležitost nenechte ujít.

Lev (23. července - 23. srpna)

Cítíte se sami sebou a dnes jste ve své plné síle. Pokud se vám tedy někdo líbí a doteď jste se neodvážili udělat první krok, směle do toho. Obzvlášť pokud se jedná o Střelce. Zadaní Lvi si užijí nezapomenutelný večer.

Panna (23. srpna - 23. září)

Není to tak, že by se vám myšlenka na Valentýna příčila, ale jste prostě zaneprázdněni osobními a pracovními záležitostmi. Váš partner tedy bude letos asi zklamaný. Pokud jste nezadaní, asi se vám také moc nebude chtít Valentýna řešit, ale kdyby přece jen ano, rozhodně jděte do Býka.

Váhy (23. září - 22. října)

Obvykle jste zarytí romantici se slabostí pro všechna valentýnská klišé a dobroty. Pokud je však vaším Valentýnem Vodnář, možná budete mít chuť pojmout jeden ze svých oblíbených svátků trochu jinak. Svérázný Vodnář není příliš romantický, takže možná budete muset Valentýna pojmout trochu netradičně. Jste-li ve svazku s jiným znamením, vytaste se svojí obvyklou romantikou v její plné síle.

Štír (22. října - 21. listopadu)

Štíři, váš Valentýn bude neuvěřitelně vášnivý. Hvězdné konstelace snad ani nemohou být lepší. Pokud se pokoušíte o potomka, dnes se vám pravděpodobně zadaří. Nezadaní Štíři by měli zalovit ve vodách Ryb, budou mít štěstí.

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Vaše city se dnes nezapřou, a to díky cestě Luny vaším znamením. Tím to ale nekončí, protože přímo naproti vám v sektoru vztahů bude sedět Mars, který vás vyburcuje více než je vám příjemné. Pozor však na přehnaná očekávání, ať nejste zklamaní. Pro nezadané Střelce je dnešní ideální volbou protějšek ve znamení Berana.

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

Zadaní Kozorozi budou letos extrémně kreativní. A skvělé je, že váš protějšek to náležitě ocení. Nezadaní Kozorozi by si mohli dokonale sednout s citlivým, domáckým Rakem. Ideální je domácí večeře a romantika jen ve dvou.

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Díky konjunkci Venuše s Neptunem ve vašem sektoru peněz budete utrácet více než obvykle, ale snažte se úplně nezruinovat. Totéž platí i pro nezadané Vodnáře. Pokud ještě váháte s kým večer strávit, věřte, že s Blíženci nešlápnete vedle.

Ryby (19. února - 21. března)

Planeta lásky sedí ve vašem znamení spolu s vládcem fantazie Neptunem, takže váš neodolatelný šarm a okouzlující půvab nelze popřít. Šťastný Jupiter navíc osvětluje váš druhý dům sebeúcty, takže jste sebejistí a sebevědomí. Říci, že jste svůdní, by bylo slabé slovo, ale ne každý je hoden vašeho kouzla. Řiďte se svou intuicí. Vhodným protějškem je dle hvězd Panna, ale konečné rozhodnutí je jen a jen na vás.

Zdroje článku: