Vodnář může během flirtování s Vámi budit dojem, že má fotografickou paměť

Vodnář může během flirtování s Vámi budit dojem, že má fotografickou paměť
Záleží mu na Vás natolik, že si nedovolí zapomenout sebemenší informaci, kterou mu o sobě řeknete, už jen z toho důvodu, že moc dobře ví, že jednou se mu Vaše slova budou hodně hodit, aby Vás okouzlil. Jaké jsou všechna vodítka, abyste si mohli být na sto procent jistí, že se s Vámi pokouší flirtovat Vodnář?

Plní Vaše sny, jakkoliv malé jsou

Má-li o Vás Vodnář zájem, neustále Vás poslouchá a pamatuje si až podezřele hodně informací o Vašem životě, včetně těch, které jste mu ukázali jako vzpomínku na mobilu. Ještě větší zajímavostí je, že si pamatuje většinou pouze fakta, která jste mu Vy osobně řekli. Nebude spoléhat na to, že Vaši nejbližší přátelé mu o Vás řeknou celou pravdu. Pokud jste mu řekli, jakou pokojovou rostlinu byste si přáli koupit, on Vás předežene a zakoupí Vám ji sám s tím, že to je pouze maličkost a stojí to stejně málo peněz. Takovými příjemnými překvapeními budete obklopeni vždy, když za Vámi zavítá. Vyjadřuje Vám tím svou lásku.

Chce si zkusit Vaše koníčky

Plně se zajímá o to, co Vás zajímá. Je otevřený Vašim názorům a chce s Vámi jít vyzkoušet to, co ve volném čase běžně děláte. Chce Vám být nablízku za každou cenu. Zajímají-li Vás zvířata, pozve Vás do zoo, pokud rádi vytváříte keramické výrobky, půjde s Vámi a zkusí si to také.

Je otevřený jakékoliv společné činnosti, Zdroj: gpointstudio / Shutterstock

Není důležité, co budete dělat, důležité bude pouze to, že budete trávit čas společně. Navíc se bude snažit pochopit, co přesně Vás na Vašem koníčku baví, a pokusí se se bavit při konání této činnosti. Tím Vám dává najevo, že je otevřený všemu a bude Vás plně podporovat ve všem, co děláte.

Říká Vám toho hodně o sobě

Běžný Vodnář se neotevírá lidem již při prvním setkání. Většina lidí ho nikdy nepozná na sto procent takového, jaký ve skutečnosti je. Někomu řekne něco o sobě, jinému něco jiného. Dává si pečlivý pozor, aby se tito lidé neznali. Začne-li Vám o sobě říkat mnoho informací najednou, přeje si, abyste ho brali takového, jaký ve skutečnosti je, protože se mu líbíte a s největší pravděpodobností by s Vámi rád byl ve vztahu. Pouze se ujišťuje, že váš vztah opravdu může fungovat.

Testuje Vás tím, že na chvíli zmizí z Vašeho života

Tento člověk je hodně svobodomyslný a také miluje svobodu. Nevstoupí do vztahu s Vámi, dokud se od Vás na nějakou dobu nedistancuje. Dělá to kvůli Vaší reakci na vzniklou situaci – někdy má dny, kdy by ve vztahu na nějakou dobu odešel. Pokud se Vám líbí a Vy na něj spustíte žárlivou scénu, uvědomí si, že s Vámi krásná budoucnost nebude, a raději se poohlédne po někom jiném. Nemá rád, když mu někdo říká, co má a nemá dělat. Na druhou stranu, jakmile Vám něco slíbí, vždy to dodrží, a pokud řekne, že v sedm večer Vás vyzvedne doma, dorazí k Vám těsně před sedmou.

Zdroj článku: