Znamení, u nichž je vysoká šance, že chodí na rande pouze za účelem své zábavy

Znamení, u nichž je vysoká šance, že chodí na rande pouze za účelem své zábavy
Ne každý, který jde s někým na rande, své city ke druhé osobě myslí vážně. Někteří lidé prostě jdou na rande jen z toho důvodu, že se nudí. Schůzkou s potenciálním partnerem si pouze krátí dlouhou chvíli. Někteří z nich se chtějí setkat s někým novým, aniž by si od schůzky něco slibovali. Tíhnete k tomuto chování i vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte největší smysl pro dobrodružství z celého zvěrokruhu. Také chcete poznávat nové lidi. A také máte dny, kdy si chcete intimity užívat, ne se k někomu vázat. Z tohoto důvodu existuje vysoká pravděpodobnost, že jste již alespoň jednou šli na rande, aniž byste si od toho slibovali něco dlouhodobého, přestože člověk, který s vámi na rande šel, si myslel opak a skončil se zlomeným srdcem. Občas randíte jen proto, abyste se pobavili, podívali se na nová místa, dělali své aktivity s novým člověkem a popřípadě si užili nezávazný sex.

Berani se velmi rádi seznamují a nebrání se ani nezávaznému sexu. Zdroj: New Africa/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Zábavu máte na prvním místě. Občas, pokud vás někdo pozve na rande (nebo to někomu navrhnete vy), jdete na rande jen ze zvědavosti, co se z toho vyklube. Rádi zkoumáte chování ostatních lidí, hlavně jejich reakce. Také nedáte dopustit na svou osobní svobodu, a proto upřednostňujete tento typ romantické schůzky před dlouhodobým vztahem, dokud nenajdete toho pravého partnera. Nuda je váš úhlavní nepřítel, bohužel ji prožíváte skoro každý den, zejména ve vztahu. Jednorázové romantické schůzky máte tendenci se účastnit i tehdy, pokud máte partnera, abyste si zpestřili život.

Váhy (23. září – 23. října)

Také vy občas chodíte na jednorázové rande za účelem pobavení. Berete to jako příjemné vyplnění prázdnoty, kterou občas cítíte v každodenním životě. Rádi si po sexuální stránce hrajete, a pokud zrovna nemáte svého partnera nebo s ním nejste plně spokojeni, zavítáte do zakázaných končin – za dočasným partnerem. Lidé s vámi rádi chodí na rande. Pokud nemáte žádného partnera, berete to jako šanci někoho poznat na hlubší úrovni a rozhodnout se, zda s dotyčným chcete strávit zbytek života, či nikoliv.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neradi se usazujete v dlouhodobém vztahu, raději aktivně vyhledáváte partnery na jednu noc. Dobrá zpráva pro tyto dočasné partnery je, že jim předem oznámíte, že nehledáte nic dlouhodobého. Jste otevřeni různým možnostem a na rande si s někým zajdete jen proto, abyste zjistili, zda je zábavný, či ne. Pokud ano, nedělá vám problém se s dotyčným člověkem setkat znovu, ale abyste vstoupili do dlouhodobého vztahu, na to potřebujete spoustu času.

Zdroj článku: