Odhalte svůj nejšťastnější den tohoto týdne podle astrologie

Odhalte svůj nejšťastnější den tohoto týdne podle astrologie
 Jak na tom budete právě vy? Máte se na co těšit nebo se máte naopak lehce obávat? Podívejte se, co vám příští týden přinese a jaký bude váš nejšťastnější den tohoto únorového týdne.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou nejšťastnější, když se dostanou do vedení. Všude chtějí být první a chtějí také vše jako první zvládnout. Rádi na sebe upoutají pozornost. Úterý bude den, kdy budete opravdu šťastní. Můžete začít pracovat na něčem novém, po čem jste toužili už dlouho. Bude to sice vyžadovat spoustu energie, ale vy to zvládnete. 

Býk (21. 4. – 21. 5)

Pocit bezpečí je pro vás to nejdůležitější a také je to důvod, který vám dává pocit štěstí. Vážíte si všeho, co máte kolem sebe, a to je velmi důležité. Váš den bude pátek. Budete se cítit v bezpečí, budete se cítit milováni a budete mít spoustu energie pro nějaký velký čin. Je možné, že s přáteli podniknete večer malou party. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vždy víte, co říct. Máte to prostě v sobě. Středa bude den, kdy to budete moct předvést. Budete nuceni vyřizovat různé telefonáty, e-maily. Jako Blíženec přetékáte nápady, a tak se nemusíte bát, že by vás něco rozhodilo. Na vše budete mít zkrátka odpověď. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se nejlépe cítí doma, a právě tam jsou nejšťastnější! Proto můžete čekat v pondělí posezení u kafíčka s rodinou. Proberete plno věcí, na kterých vám opravdu záleží a odpočinete si po víkendu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Budete chtít být středem pozornosti. Cítíte se tak dobře, když můžete ostatním vše říct a oni vás na oplátku uznávají. Budete mít čas na své koníčky, a právě neděle bude tím dnem, který vás ke všemu novému nakopne vpřed.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Středa pro vás bude tím nejzásadnějším bodem týdne. Máte rádi, když je všude uklizeno. Nebudete vědět co dřív, budete chtít vše za středu zvládnout. Až si ale večer sednete k televizi, dostane se vám pochvala od vašich blízkých a vy budete šťastní.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váš den je pátek. Měli byste trochu zapracovat na vztahu k sobě samému, protože se vaše štěstí odvíjí od toho, jak jsou na tom ostatní. To ale není úplně dobře. Naopak uvidíte ve všem, co uděláte jiskru, a to vám dá energii do dalších dní.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Všechnu energii si nechte na úterý. Nebude vám chybět elán. Na všechny činnosti budete potřebovat spoustu energie, ale tu vy mít budete. Pokud chcete začít něco nového, začněte právě v úterý.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ve čtvrtek si udělejte čas sami na sebe. Život vidíte jako nekončící cestu a myslíte si, že jste zatím nic nedokázali. Opak je ale pravdou. Sepište si někam, čeho jste za tak krátkou dobu dosáhli. Pokud to uvidíte černé na bílém, udělá vám to ohromnou radost.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro vás bude sobota tím gró celého týdne. Dotáhnete do konce vše, co máte rozdělané a budete se z toho opravdu radovat. Posezení s přáteli vám dodá energii do dalších dní.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Moc dobře si pořád nedokážete říct, co je to štěstí. Štěstí cítíte spíše v podobě dobrých vztahů s lidmi a ke své individualitě. Vyrazte si někam v sobotu posedět mezi lidi, zjistíte, že vám to udělá dobře.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ve čtvrtek si udělejte čas na věci, které běžně nemáte moc v oblibě. Otevřete si učebnici a naučte se látku na test, dodělejte všechny potřebné věci do práce. Až se večer zamyslíte nad tím, co vše jste stihli, udělá vám to ohromnou radost.

Zdroje článku: