Horoskop na 3. únorový týden: Ryby budou hájit zvířata, Beranům se zadaří

Horoskop na 3. únorový týden: Ryby budou hájit zvířata, Beranům se zadaří
Se všemi bychom měli tento týden vycházet a někteří z nás si dokonce i finančně přilepší již na samém začátku týdne. Znamení Ryby na nás budou mít vliv od pondělí do neděle, začátkem týdne budou mít vliv na Neptun a koncem bude pod jejich vlivem Slunce. Co čeká Vás? Přečtěte si náš týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Bude se Vám dařit ve všech životních oblastech. Pokud jste se nedávno rozešli s partnerem a přemýšlíte, zda ho půjdete požádat o odpuštění, učiňte tak, budete vědět, zda Vás stále miluje a je možnost, že se k Vám vrátí. Peníze také nebudou problém, budete spokojeni.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměříte se převážně na své přátele. Pokud Vás někdo naštval a je to již delší doba, nyní budete mít náladu natolik dobrou, že mu odpustíte. Hledáte-li partnera, ujistěte se, že o něm víte naprosto všechno, než s ním začnete chodit, jinak můžete být později velmi zklamaní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento týden strávíte převážně pracovně. Zalíbí se Vám nějaký předmět, který byste chtěli vlastnit, a rozhodnete se na něj našetřit. Můžete se rozhodnout změnit své zaměstnání na základě rady někoho z Vašich známých či se vydáte cestou člověka, který je pro Vás velkým životním vzorem.

Rak (22. června – 22. července)

Budete se chtít vidět se svými přáteli, kteří přemýšlí obdobně jako Vy. Také, pokud jste momentálně bez partnera, si můžete najít někoho, s kým si budete hodně rozumět. Také svůj soucit využijete k tomu, abyste pomohli někomu, kdo Vaši pomoc bude potřebovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hodně se Vám zadaří. Hlavně si uspořádáte své myšlenky a odhalíte, co Vám v životě nejvíce chybělo. Můžete vyrazit na výlet, kde se můžete na své myšlenky zaměřit více, poněvadž budete uvolněnější. Nyní je čas splnit si všechny Vaše sny, budete soustředění.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již od počátku týdne začnete na druhých lidech hledat jejich chyby a zvýrazňovat je. Pokud se nechcete s nikým pohádat, neříkejte všechno, co si o kom myslíte. Zaměříte se také na pomoc slabším jedincům, to Vám pomůže zachovat klid i v horších situacích.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden se budete zajímat převážně o dobro druhých, zapomenete věnovat nějaký čas pouze sami sobě. Máte v sobě spoustu lásky a soucitu a budete se chtít o ně podělit, pokud možno s co nejvíce lidmi. Můžete přispět na charitu, dobrovolničit či pomoci bezdomovcům ve Vašem okolí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše kreativita tento týden dosáhne vrcholu. Chcete-li něco vytvořit, s chutí do toho! Jen buďte opatrní, abyste nereagovali příliš přecitlivěle, pokud potkáte někoho nového. Příležitostný románek také není tento týden nejlepší nápad.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zjistíte-li, že se Vašim přátelům nebo členům Vaší rodiny stalo něco nepěkného, budete plni soucitu. Tento týden budete naplněni radostí, a tudíž si budete přát, aby nikdo jiný necítil zklamání a bolest. Jinak řečeno, tento týden tu budete pro všechny, kdo potřebuje pomoc.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Můžete si začít myslet, že kdybyste něco udělali jinak, dnes byste se mohli mít lépe, a to již začátkem týdne. Nemyslete na to, pouze byste byli smutní a stejně byste nic nevyřešili. Tento týden myslete na to, že všechno má nějaká pozitiva. Hlavně nebuďte naštvaní na ostatní lidi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Víte, že na světě je spousta lidí, kteří jsou na tom mnohem hůře než Vy. Budete mít tendenci utrácet peníze za lidi nebo za organizace, které pomáhají slabším jedincům či zvířatům. Pokud jde o Vás, budete utrácet za to, co Vás inspiruje, ale Vaši peněženku to může zabolet.

Ryby (19. února – 20. března)

Můžete být přecitlivělí, pokud uvidíte, že lidé zacházejí špatně se svými zvířaty. Zvířata a rostliny pro Vás budou na prvním místě. Budete mít hodně soucitu a budete požadovat, aby se lidé ke všem živým bytostem začali chovat lépe.

Zdroj článku: