Horoskop na rok 2023 pro Raky: Pohádkové jmění i dobré rodinné zázemí

Horoskop na rok 2023 pro Raky: Pohádkové jmění i dobré rodinné zázemí
Jak zní výklad souhvězdí zvěrokruhu pro nadcházející rok pro Raky? Bude se jednat o období klidu bez výraznějších výkyvů, nebo se Raci naopak ani na jeden den v roce nezastaví? Horoskop pro vaše znamení vám odhalí pravdu.

Horoskop Raka na rok 2023 naznačuje několik hrbolů na cestě, přičemž řadu z nich bude mít na svědomí postavení Saturnu. Přestože však planeta Saturn způsobí na vaší cestě nadcházejícím rokem řadu překážek a zdržení, zároveň vám poskytne čas na promyšlení všech vašich činů a skutků, což vám zřejmě pomůže dosáhnout raketového úspěchu. Planety vám pak budou krýt záda i po zbytek roku.

Láska

Co se týče prvního čtvrtletí, štěstí bude na straně Raků, kteří se odhodlají požádat svou lásku o ruku. Obecně vám bude toto období přát ve vyznávání citů svému partnerovi. Později se mohou objevit vztahové problémy a Saturn vám do milostného vztahu bude klást nejrůznější překážky.

Výhledově se však jedná o dočasné období a v následujících měsících se pro vás situace rozhodně zlepší. Dávejte si pozor na své výkyvy nálad – pokud na vás dolehnou, izolujte se od ostatních. Ve světlých chvilkách se naopak obklopujte vašimi blízkými a dobíjejte energii.

Pro nezadané Raky budou důležití staří známí, kteří vám možná dohodí novou známost. V závěru roku se pak mějte na pozoru – může dojít k hádkám, které provětrají vzduch ve vašem vztahu. Do roku 2024 však díky nim půjdete s čistým štítem a naplno.

Finance

V oblasti peněz se připravte na skutečně nebeský úspěch. K vašemu finančnímu růstu a blahobytu přispěje i vaše rodina. I v ohledu peněz vás možná pozlobí planeta Saturn, protipólem jí však bude Mars, který pro vás značí vysoké výdělky. Jste-li osobou, jejíž zaměstnání souvisí s cestováním, očekávejte, že vám v roce 2023 přijde velké množství peněz.

I lidé pracující v továrnách či jiných manufakturách si ale přijdou na své. Významnější výdaje vás čekají nejdříve na podzim, nebude se však jednat o nic, co byste nemohli zvládnout.

Kariéra

Pokud předvedete svou nejlepší práci a podniknete všechny potřebné kroky k tomu, abyste se stali úspěšnými, bude se vám v profesním životě dařit skvěle. Dejte si ale pozor na své kolegy – někteří lidé by se vás mohli pokusit srazit na kolena.

Zkuste si pro jednou hledět přednostně svého. Kolem poslední čtvrtiny nového roku 2023 na vás bude působit požehnání Jupitera, který zlepší vaše kontakty s nadřízenými a zajistí vám záři reflektorů i zasloužený pracovní úspěch. V druhé polovině roku pak v oblasti pracovních možností a příležitostí spoléhejte spíše na svůj instinkt než na rady druhých.

V případě potřeby si vezměte na pomoc členy své rodiny. Mars, který je příčinou úspěchů spojených mimo jiné s pracovními a služebními cestami, pomůže také studentům, kteří mají studijní plány v zahraničí nebo tam začínají svůj nový profesní život. Ti se navíc dočkají lepšího duševního rozpoložení, což zlepší jejich koncentraci a schopnosti.

úspěšný člověk, zdroj: fizkes / Shutterstock

Rodina

Členové vaší rodiny vás budou v mnohém podporovat. Nejen vy, ale i oni budou mít v životě úspěch a bude se jim dařit po profesní i finanční stránce. I přes občasné výkyvy nálad v rodině vedoucí k drobným sporům vás v tomto ohledu podpoří planeta Jupiter, která vám poskytne sebedůvěru a pochopení pro řešení těžkých situací doma.

Po zdravotní stránce budou členové vaší rodiny zdraví, fit a v pořádku. Kolem poloviny roku se však mohou objevit nějaké zdravotní problémy u vaší matky. Snažte se jí být oporou, a potažmo také všem ostatním členům rodiny, kteří to budou potřebovat.

Zdraví

Na první dojem se bude zdát, že vás po zdravotní stránce nebude nic trápit. Na druhou stranu se však můžete cítit celí vyčerpaní a znepokojení svým životem a vnímáním věcí kolem sebe. V takové nouzi je doporučeno zachovat klid.

Saturn přijde s varováním před situacemi, které by se mohly zvrtnout, pokud se v souvislosti se svým zdravím budete chovat neopatrně. Dávejte si proto pozor na všechna znamení, která budou předzvěstí možných problémů.