6 znamení, která se stydí ukázat svou slabinu

6 znamení, která se stydí ukázat svou slabinu
Všichni lidé mají alespoň jednu slabou stránku. Spousta z nás se ale snaží tuto stránku skrýt před ostatními a předstírají, že nemají z ničeho strach, všechno dokážou a nic jim nedokáže ublížit. Poznáváte se v tomto popisu? Zde je šest znamení zvěrokruhu, která se stydí ukázat svou slabinu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nechcete projevit své slabiny, poněvadž chcete, aby si Vaši přátelé a podřízení připadali, že jim dokážete zajistit bezpečí. Z tohoto důvodu se nikdo nedozví, jací jste ve skutečnosti. Můžete vypadat jako někdo, kdo nemá slabé stránky a chce ovládnout celý svět, ale takoví Vy rozhodně nejste, jen máte pocit, že bude lepší, když se nikdo nedozví, čím Vás může zničit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chcete, aby si lidé kolem Vás mysleli, že neexistuje nic, s čím byste se nedokázali vypořádat. Je to proto, že těch slabin máte celou řadu. Pokud někoho nařknete, že má z něčeho strach, pravděpodobně z této věci máte strach Vy sami. Nechcete, aby se na Vás lidé dívali jako na někoho, kdo se bojí všeho, hlavně svých myšlenek. To je totiž Vaše pravá podstata, Vaše představa je plná strachu, že se Vám stane něco špatného.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš hlavní životní cíl je úspěch ve všem, pro co se rozhodnete. Vaše slabiny by Vám tuto cestu mohly rychle zkazit, proto jste raději, pokud se o nich dozví co nejméně lidí, nejlépe nikdo. Nikdy nevíte, kdo by to mohl použít proti Vám. Nedělá Vám problém udělat něco, co pohorší někoho jiného, pokud se Vám ten někdo jiný postaví do cesty.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete si dokázat, že toho dokážete mnohem více než kdokoliv jiný na této planetě. Abyste ukázali, že nemáte žádnou slabinu, vrháte se bezhlavě do různých aktivit bez ohledu na to, jak špatně můžete skončit. Nejde Vám o nic jiného než o obdiv ostatních lidí. Nepřejete si, aby někdo zjistil, že i Vy jste pouze člověk a máte určité obavy z neúspěchu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Děláte si to, co chcete, ale ne proto, abyste skutečně dosáhli svých nejtajnějších přání, nýbrž proto, abyste udělali na ostatní, pokud možno co největší dojem. Ještě raději vyprávíte příběhy o tom, jak jste odvážní, ale aby Vám někdo uvěřil, musíte jednou za čas také konat. Rádi pomáháte ostatním lidem nejen slovy, ale také silou, a zároveň víte, že lidé si nenechají pomoci od někoho, kdo pouze fňuká.

Váhy (23. září – 23. října)

Chvástáte se – to je sloveso vhodné speciálně pro Vás. Máte strach skoro ze všeho a rádi si přibarvujete věci. Říkáte všem, jak se ničeho nebojíte a jak silní jste, ovšem jsou to pouze lži, které používáte, abyste udělali dojem na ostatní. Také občas brouzdáte po internetu a na fórech urážíte ostatní, abyste udělali dojem na přátele, poněvadž víte, že v reálném světě na urážky nemáte odvahu.

Zdroj článku: