Která znamení mají klon k žárlivosti a které jsou naopak imunní

Která znamení mají klon k žárlivosti a které jsou naopak imunní
Žárlivost dokáže vztah zničit, ovšem z pohledu žárlivého člověka je to snaha vztah upevnit. Žádný člověk nepřemýšlí stejně a všichni z nás mají odlišnou představu o tom, kdy je žárlivost ještě zdravá a kdy překračuje meze. Jaký sklon k žárlivosti máte podle astrologie Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Většinou nežárlíte, ale jakmile se tak stane, rozhodně to stojí za to. Máte tendenci jednat na základě svých emocí a pokud máte špatnou náladu, Vašemu partnerovi ji zkazíte také.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste trpěliví a chápaví dostatečně na to, abyste nežárlili. Abyste žárlili, partner by Vám k tomu musel dát důvod a ten důvod by musel trvat delší dobu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste nejméně žárlivý člověk, už jen z toho důvodu, že Vás nezajímají úspěchy ostatních lidí a o partnera se nestaráte tak hodně, abyste si mysleli, že by si mohl dovolit Vás podvést.

Blíženci jsou nejméně žárliví, Zdroj: LightField Studios/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Ani lidé, kteří Vás znají odmala, netuší, kolik žárlivosti se ve Vás skrývá. Žárlíte, kdykoliv dostanete příležitost, a to ze strachu, že partnera ztratíte. Vaše žárlivost se projeví, když je jí ve Vás příliš.

Lev (23. července – 22. srpna)

Běžně na partnera nežárlíte. Běžně znamená tehdy, když si Vás partner všímá nejvíce ze všech. Pokud ale někdo něco vypráví a partner se soustředí na jeho slova, začnete hodně žárlit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na svého partnera nežárlíte, žárlíte pouze na úspěchy ostatních lidí. Pokud je někdo úspěšnější než Vy, začnete s ním soutěžit a nevzdáte se, dokud nevyhrajete.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste extrémně chápaví, proto téměř nikdy nežárlíte. Jakmile začnete žárlit, nikdo se to nikdy nedozví, protože nemáte rádi konfrontaci, obzvláště ve vztahu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Žárlivost je Vaše druhé jméno. Vždy na partnera žárlíte, a to dokonce i tehdy, pokud Vám řekne svůj podrobný plán na celý den. Jste nejnedůvěřivější ze všech znamení zvěrokruhu.

Štíři jsou nejnedůvěřivější znamení, Zdroj: Lordn / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy nežárlíte na partnera ani na úspěch ostatních lidí. Jsou to většinou ti ostatní lidé, kdo žárlí na Vás, poněvadž vedete bezstarostný život a žárlivost v něm nemá co dělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Můžete pocítit žárlivost, pokud se Váš partner nechová jako obvykle, ale záhy tuto myšlenku vypustíte. Svou žárlivost rádi ignorujete, poněvadž víte, že vztahu by to neprospělo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nikdy nežárlíte, raději si s partnerem sednete a Vaši domněnku mu řeknete ještě v počátku, abyste mohli tuto nepříjemnost společně vyřešit.

Ryby (19. února – 20. března)

Žárlivost je u Vás opravdu vzácná, dá se říci, že neexistuje. Necítíte žárlivost a partnerovi bezmezně věříte. Pokud se u Vás vyskytne záchvěv žárlivosti, nejednáte podle ní.

Zdroj článku: